search
 

Merken: 

Zelfzorg: Echinaforce forte + vitamine C

Voor extra weerstand


45tab,  € 15,99   

Echinaforce forte + vitamine C zorgt voor extra weerstand. Het geeft een brede ondersteuning van het immuunsysteem en versnelt het herstel na ziekte. Deze Echinaforce variant is uniek door de toegevoegde vitamine C, die onder andere helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Eén tablet bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

 • Voor het verhogen van uw weerstand
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Versnelt het herstel na ziekte
 • Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C
 • 100% natuurlijk

  Het belang van een goede weerstand
  Een goede weerstand is van belang om een goede gezondheid te behouden. Hoe beter uw weerstand, hoe beter uw gezondheid. Bovendien helpt een goede weerstand om na ziekte sneller te herstellen. De Echinacea purpurea (rode zonnehoed) staat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce + vitamine C. Maar de naam zegt het al: dit product bevat méér.

  Vitamine C als extra toevoeging
  Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het verhoogt de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd. Vitamine C is bovendien een anti-oxidant dat helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zo speelt het een belangrijke functie bij het behoud van gezonde botten, tanden, goede bloedvaten en andere lichaamsweefsels. Met één tablet Echinaforce forte + vitamine C pept u uw weerstand op én krijgt u de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C binnen.


 • Onderhoudsdosering: 1x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
 • Voor kinderen tot 12 jaar heeft A. Vogel Echinaforce junior + vitamine C met een natuurlijke sinaasappelsmaak.
 • Bij zwangeschap en borstvoeding kan Echinaforce + vitamine C kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering op de verpakking worden gebruikt.
 • Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen.


Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 3,3%; vulstof (gehydrolyseerd maïszetmeel, dicalciumfosfaat dihydraat, microkristallijne cellulose); acerola-kers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet); verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); glansmiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat); omhulsel (talk, silica, PEG-150); kleurstof (titaniumdioxide, ijzeroxide geel).

Een dagdosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van 1210 mg plantenextract (Echinacea purpurea herba en radix).


Prijs: € 15,99 - ean: 8711596579536
Ook gekocht:
Handzeep Rozen

Handzeep Rozen

navulfles

1ltr, Prijs:€ 14,7
Sonett

Wild Utah Gezichtslotion

Wild Utah Gezichtslotion

Een lichte vloeibare dagcrème

100ml, Prijs:€ 21,5
Martina Gebhardt

Reinigingswater ogen

Reinigingswater ogen

zachte make-up remover

150ml, Prijs:€ 8,58
Cattier

Liquid Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 mcg)

Liquid Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 mcg)

Druppels, Veganistisch, uit korstmos

50ml, Prijs:€ 19,95
Viridian