search
 

Dado SensZonneproducten ( Bescherming /NO Perfume)


SUN Fluid SPF 30


125ml,  Prijs: € 19,95   

Breng een ruime hoeveelheid aan alvorens te zonnebaden. Niet gebruiken op een huid die gewond is geraakt. Regelmatig opnieuw insmeren, vooral na het baden. Zelfs zonnebrandmiddelen met hoge zonbeschermingsfactoren bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Bescherm baby's en peuters tegen direct zonlicht. Gebruik voor baby's en peuters beschermende kleding en zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor voor de zon (SPF groter dan 25). Waterbestendig. Innovatieve celbescherming met SymUrban ™ -actief ingrediënt. Ectoin anti-aging complex van actieve ingrediënten. Bij contact met textiel zijn permanente vlekken mogelijk.

- Hoge zonbescherming voor de zon-gevoelige huid

- Ook geschikt bij neurodermatitis en psoriasis

- bescherming op celniveau

- UV-bescherming

SUN SONNENFLUID SPF 30 - ECO-TEST (Duitsland) 06/2019 "zeer goed"Houd rekening met de volgende aanbevelingen voor het omgaan met de zon:
Bescherming ongeveer 30 minuten voordat u de zon ingaat aanbrengen. Beter is het de intense middagzon (tussen 11.00 en 15.00 uur, te vermijden. Breng de zonnebrandcrème meerdere malen per dag aan??, vooral na verblijf in het water. Breng de zonnebrandcrème genereus aan omdat een tye kleine hoeveelheid de beschermende prestaties kan verminderen. Baby's en jonge kinderen altijd uit direct zonlicht houden, beschermende kleding dragen en een zonnebrandcrème met een hoge zonbeschermingsfactor (SPF vanaf 20). Zelfs zonnebrandmiddelen met een hoge zonbeschermingsfactor, bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen.


Prijs: € 19,95 - ean: 4011140211795
Ook gekocht:
Eye Care (Avocado) oogcreme

Eye Care (Avocado) oogcreme,15ml

zachte reiniging en verzorging
Prijs: € 13,90
Martina Gebhardt - BDIH

Sheabutter gezichtscrème

Sheabutter gezichtscrème,50ml

Voor gevoelige en tot allergie neigende huid.
Prijs: € 16,95
Martina Gebhardt - BDIH

Gloss & Bounce Shampoo

Gloss & Bounce Shampoo,250ml


Prijs: € 5,99  € 5,35
Lavera

Gloss & Bounce Conditioner

Gloss & Bounce Conditioner,200ml


Prijs: € 4,99  € 4,45
Lavera