search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

Gebruik: 

Features: 

lichaamsdeel: 

herkomst: 







Rozen gezichtstonic travelsize

kalmerend en verfrissend




30ml,  € 14,95   

Deze tonic kalmeert en verfrist de huid. De rozentonic heeft een anti-bacteriële en anti-allergene werking. Deze tonic is met name geschikt voor mensen met een gevoelige, naar allergie neigende huid. De travelsize tonic, handig formaat en met spraydop (zuinig in gebruik).



s' Morgens brengt u na de reiniging de gezichtstonic aan om de huid te verfissen en te vitaliseren. Klop de tonic in zodat de doorbloeding wordt gestimuleerd.
Vervolgens wordt de creme op de nog wat vochtige huid ingemasseerd. U hoeft maar weinig creme te gebruiken. Als u liever een lichtere crème gebruikt, meng dan (in de handpalm) een hoeveelheid van ongeveer een erwt van de creme met een druppel tonic en breng dit mengsel op de huid aan.

s' Avonds heeft u normaliter alleen de reinigingsmelk nodig. Deze werkt vet regulerend en biedt de huid voldoende bescherming voor de nacht. s' Nachts moet de huid kunnen 'ademen', zodat zweet en slakken ongehinderd het huidoppervlakte kunnen bereiken. Zo houdt u de huid gezond en vindt zij haar natuurlijke evenwicht terug.

Tip:  Kort voor, of samen met de rozencreme opbrengen geeft een lichtere en zachtere samenstelling die zich aangenaam op de huid laat verdelen.


Aqua, Alcohol*, Rosa canina*, Hibiscus sabdariffa*, Hamamelis virginiana*, Rosa damascena*.
*Uit gecontroleerde biologische verbouw.


Extracten uit Rozenbloesem* en Hibiscus*, extracten van de gehele rozenplant*, Hamamelis (toverhazelaar) water*, spirit of wine*, zuivere essentiele rozen olie*.


Prijs: € 14,95 - ean: 4032061123134
Ook gekocht:
Rozencrème

Rozencrème

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

50ml, Prijs:€ 22,9
Martina Gebhardt

Rozencreme probeer

Rozencreme probeer

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

15ml, Prijs:€ 11,5
Martina Gebhardt

Cranberry + Vitamine C

Cranberry + Vitamine C

45 caps, Prijs:€ 11,5
ViTotaal

Rozen lotion (vloeibare crème)

Rozen lotion (vloeibare crème)

Lichte verzorging voor de droge gevoelige huid.

30ml, Prijs:€ 9,95
Martina Gebhardt