search
 

MattissonSupergreens ( Spijsvertering /Smoothies /Superfood)


AlkaGreens - met Chlorofyl en Anthocyanen


300g,  Prijs: € 39,95   

Alkagreens is een hoogwaardig en uniek voedingssupplement dat 100% natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en anti-oxidanten bevat. Alkagreens helpt bij de ondersteuning van een goede gezondheid en bij het behoud van een goede zuur-base balans.

Met Alkagreens haalt u het beste van twee werelden in huis. Aan de ene kant de kracht van chlorofyl-rijke groenten, algen en grassen. Anderzijds is Alkagreens rijk aan natuurlijke anti-oxidanten uit diverse groente, bessen- en fruitsoorten. Om de onderlinge werking en opname van voedingstoffen te versterken, bevat Alkagreens een pre- (Inuline) en een probioticum (Lactospore™) en een enzymen-complex (Digezyme™).

Alkagreens, de juiste bouwstenen

Alkagreens bevat bestanddelen zoals die in de natuur voorkomen. Een complex van de allerbeste natuurlijke ingrediënten, vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en anti-oxidanten. Dit aangevuld met een Hoog-ORAC bessen en groente en fruit complex. Kortom een voedingssupplement dat van onschatbare waarde kan zijn voor iedereen die gezond, vitaal en energiek door het leven wil gaan.Ontzuren en ontgiften met Gerste- en Tarwegras
Het hoofdbestanddeel van AlkaGreens is biologisch Gerstegras-extract. Gerstegras is een van de meest complete voedingsstoffen die we kennen. Alkagreens bevat behalve Gerstegras, ook een supergezond Tarwegras-extract. Beiden worden jong geoogst en bevatten per gram grote hoeveelheden vitaminen en mineralen. Gerstegras en tarwegras hebben beiden een sterk alkaliserende werking op het lichaam en zorgen voor het herstel van een goede zuur-base balans. Gerstegras en tarwegras zijn een belangrijke voedingsstoffen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen in het lichaam aan te vullen. Gestegras en Tarwegras kunnen tot wel 70% chlorofyl bevatten.

Chlorofyl
Groenten, algen en grassen zijn rijk aan Chlorofyl. Chlorofyl is het pigment dat groene planten hun kleur geeft. Qua structuur is chlorofyl te vergelijken met hemoglobine, de stof die zuurstof in het bloed vervoert. Het verschil tussen beiden is dat chlorofyl een magnesium-kern heeft en hemoglobine een ijzer-kern. Chlorofyl verhoogt de zuurstofconcentratie in het lichaam en bevordert het ontgiftings-proces. Chlorofyl is een uitstekende chelator van zware metalen als kwik en zilver in amalgaam. Uitscheiding vindt plaats via de urine en ontlasting.

Spirulina & Chlorella
Spirulina (zoutwater-alg) en Chlorella (zoetwater-alg) zijn blauwgroene algen en behoren tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralen-bronnen ter wereld. Beide Algen bevatten hoogwaardige eiwitten, een tiental vitaminen (o.a. B12) en een twaalftal mineralen (waaronder ijzer). Algen bevatten hoge concentraties chlorofyl en andere phyto-nutriënten, enzymen en anti-oxidanten met een celbeschermende functie. Tevens zijn algen rijk aan het anti-inflammatoire gammalinoleenzuur. Ook zijn beide algen sterk alkalisch en dragen bij aan een gezonde zuur-base balans.

Hoog ORAC Bessen complex
Uniek aan Alkagreens is het dat het naast een groente en fruit complex ook een Hoog ORAC bessen complex bevat. Het hoog ORAC bessen complex bestaat uit: Wilde blauwe bes, Druivenpit, Framboos, Cranberry, Pruim, Kers, Wilde bosbes, Aardbei. ORAC staat hierbij voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Uit testen is gebleken dat de geselecteerde bessen- en fruitsoorten hoge concentraties anti-oxidanten bevatten en dus een hoge ORAC-waarde hebben. De gebruikte ingrediënten zijn gevriesdroogde fruitpoeders, nog volledig intact. Zo bent u met AlkaGreens verzekerd van voldoende anti-oxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen.

Polyphenolen
Het hoog ORAC bessen complex bevat tenminste 30% polyphenolen. Polyphenolen zijn krachtige flavonoïden; anti-oxidanten die van nature in planten voorkomen en zorgen voor de rood en paarse kleur van bessen, fruit en groenten. Alkagreens bevat een hoog gehalte aan polyphenolen waaronder anthocyanen, pro-anthocyanen, resveratol.

Hoog geconcentreerd Groente- en Fruit Complex
Het groente en fruit complex in Alkagreens bestaat uit: Broccoli, Boerenkool, Spruiten, Spinazie, Tomaten, Rozemarijnblad, Selderij, Wortelen, Perzik, Grassen-Complex (Gerst, Tarwe, Rogge), Citroen, Limoen, Sinaasappel, Grapefruit, Frambozen, Kersen, Cranberries, Rode Druiven, Rubini Bessen, Blauwe Bessen, Aardbeien, Ananas, Appel en Abrikozen. Het is een zeer geconcentreerd extract, 1 gram Groente- en Fruit- Complex komt overeen met 100 gram Groente & Fruit.

Acerola
AlkaGreens bevat Acerola vanwege de hoge concentratie aan vitamine C. Een portie Alkagreens van 10 gram bevat 265% van de ADH aan Vitamine C.

Gebruiksadvies AlkaGreens:
1-3 x daags 10 g (1 kleine eetlepel) Alkagreens oplossen in water of vruchtensap. Wij adviseren om Alkagreens een half uur voor het ontbijt of de maaltijd te nemen.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten:
Organic Barley Grass (Gerstegras), Groente- en Fruit-Complex, Spirulina, Chlorella, Appel Pectine, Organic Tarwegras, Acacia, Inuline, Calcium, Natuurlijk flavour premix, Hoog ORAC Bessen-complex, Acerola, Lactospore™, DigeZyme™, Groene Thee extract. Dit product bevat geen gist, maïs, bijenwas, soja, rijst, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Prijs: € 39,95 - ean: 8717677960590
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème,50ml

Verzorgende gezichtsreinigingscrème
ZomerAktie: van € 15,50 voor € 13,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk,145ml

milde compenserende basisverzorging
WeekAktie: van € 25,95 voor € 22,05
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion,100ml

voor de normale, droge en gevoelige huid
ZomerAktie: van € 26,50 voor € 23,25
Dr. Hauschka

Badwaterkleur 3x

Badwaterkleur 3x,3sach

Grappig, kleurrijk badwater
Prijs: € 5,29
Tinti