search
 

MattissonSupergreens ( Smoothies /Superfood)


Chlorella Poeder


200g,  Prijs: € 19,95   
Chlorella is geen geneesmiddel, geen supplement maar een hoogwaardig gedroogd voedingsmiddel. Het is verder de sterkste bron van chlorofyl (bladgroen) in de natuur. De kracht van chlorofyl is al vele eeuwen bekend. Daarom zijn groene groenten ook zo gezond en eten dieren voornamelijk gras en bladeren in de natuur.

Populaire Superfood
Steeds meer Nederlanders ontdekken de kracht van Chlorella. Dit 100% plantaardig product is een eencellige zoetwater-alg en zet de voedingswereld op zijn kop. Dit populaire Superfood is zeer rijk aan natuurlijke voedingsstoffen.

Krachtige vitaminebron
Chlorella is rijk aan Vitamine A en Bètacaroteen en bevat alle vitamines uit het B-complex in de juiste onderlinge verhouding voor het lichaam. Opmerkelijk is dat dit groene algje meer vitamine B12 bevat dan orgaanvlees. Deze vitamine komt alleen voor in dierlijke producten, dus Chlorella is een belangrijke aanvulling op de dagelijkse voeding van vegetariërs en veganisten.

Energie en uithoudingsvermogen
Chlorella bevat een zeer hoog gehalte aan IJzer. Eén eetlepel Chlorella levert 320 procent van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid van dit mineraal. Ruim 70 procent van de hoeveelheid ijzer in het lichaam word aangetroffen in de rode bloed-lichaampjes. Deze hebben als taak om zuurstof vanuit de longen naar alle cellen van het lichaam te transporteren. De Chlorofyl en IJzer in Chlorella gaan een verbinding aan die de aanmaak van rode bloedcellen door het beenmerg krachtig stimuleert. Naast ijzer bevat Chlorella de mineralen Zink, Calcium Magnesium, Selenium, Natrium, Kalium en een minimale hoeveelheid Jodium. Chlorella, een zoetwater-alg, bevat aanzienlijk minder Jodium dan bv. Spirulina, een zee- /zoutwater-alg. Het gebruik van grote hoeveelheden Chlorella kan dus niet leiden tot klachten met de stofwisseling.

Chlorella Groei Factor (CGF)
De meest bijzondere stof die in Chlorella is aangetroffen wordt de Chlorella Groei Factor (CGF) genoemd. Deze substantie is opgebouwd uit de nucleïnezuren DNA en RNA, vitamines, mineralen, zes natuurlijke suikers en een uit zes aminozuren samengesteld peptiden-segment. De Chlorella Groei Factor is er verantwoordelijk voor dat deze ééncellige zoetwater-alg zichzelf iedere 20 uur verviervoudigt. Zo’n hoge groeisnelheid wordt nergens anders in de natuur vertoond. Wetenschappers zijn er echter nog niet achter hoe dit allemaal nu precies in het werk gaat. In Azië wordt CGF ook wel de ‘Zesde Voedingsstof’ genoemd naast vitamines, mineralen, eiwitten, vetzuren en koolhydraten. Kleine hoeveelheden van de zeer complex samenstelde voedingsstof CGF hebben een groot effect in het menselijk lichaam. Het verhoogt het vermogen van je lichaam om weefsels te herstellen en te genezen. Bovendien vermeerdert CGF de groeisnelheid van de gunstige darm-bacterie Lactobacillus met maar liefst 400 procent.

DNA & RNA; Anti- veroudering
Het lichaam kan uit 22 verschillende aminozuren meer dan duizenden verschillende soorten menselijk eiwit samenstellen. De biomoleculen DNA en RNA spelen binnen dit proces een prominente rol. De gemiddelde levensduur van een menselijke cel is ongeveer twee jaar. Deze nucleïnezuren zijn een onmisbare schakel bij de bouw van een nieuwe cel die de oude moet gaan vervangen. Je lichaam produceert DNA en RNA zelf. Dat wordt bij het ouder worden echter geleidelijk aan minder. Wetenschappers vermoeden dat dit een natuurlijk onderdeel is van het verouderingsproces. Chlorella bevat een enorme hoeveelheid van deze nucleïnezuren. Wetenschappers hebben in deze groene zoetwateralg de hoogste concentratie van deze stoffen van alle planten aangetroffen. Het gaat om drie procent DNA en tien procent RNA.

Complete Voeding
In ‘Hele Voeding’, zoals Chlorella, worden vitamines en mineralen in een complete biologische matrix aan je lichaam aangeboden. Dus inclusief een groot aantal natuurlijke nutriënten die als een soort van ‘activators’ voor de vitamines en mineralen functioneren. Met andere woorden: deze extra voedingsfactoren zorgen er voor dat vitamines en mineralen beter door je lichaam worden opgenomen en efficiënter in de juiste vorm worden omgezet. Daardoor kunnen deze vitale voedingsstoffen een hogere biologische activiteit in je lichaam ontwikkelen t.o.v. voedingssupplementen Veel consumenten die al bekend waren met spirulina stappen nu over naar het krachtiger Chlorella. Dankzij het uitzonderlijk hoge Chlorofylgehalte bevat Chlorella percentsgewijs de grootste schat aan vitamines, mineralen, eiwitten en enzymen van alle planten op aarde. Tel daarbij op het natuurlijke DNA/RNA en de Chlorella Groei Factor. En de uitkomst is een voedingssupplement dat van onschatbare waarde kan zijn voor iedereen die gezond, vitaal en energiek door het leven wil gaan!Prijs: € 19,95 - ean: 5060238480062
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk,145ml

milde compenserende basisverzorging
WeekAktie: van € 25,95 voor € 22,05
Dr. Hauschka

Vloeibare dagcrème

Vloeibare dagcrème,100ml

verkwikkend-vochtregulerende dagverzorging
WeekAktie: van € 42,95 voor € 36,45
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion,100ml

voor de normale, droge en gevoelige huid
ZomerAktie: van € 26,50 voor € 23,25
Dr. Hauschka

De Traay Bio-zeep Rozen-Calendula

De Traay Bio-zeep Rozen-Calendula,100gr


Prijs: € 2,50
De Traay - Bee Natural