search
 

Huidtype: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

lichaamsdeel: 

herkomst: Rozen lotion (vloeibare crème)

Lichte verzorging voor de droge gevoelige huid.
30ml,  € 9,95   

Het rozen verzorgingssysteem is met name geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het voorkomt vroegtijdige rimpelvorming en regenereert de huid. De kalmerende, balancerende en hydraterende werking hebben de roos tot een ideaal schoonheid verzorgingsmiddel verheven dat, sinds eeuwen, hoog door vrouwen wordt gewaardeerd.

De emulsie wordt in het bijzonder aanbevolen voor de verzorging van de huid in de zomer als zachter en lichter alternatief voor de huidcrème, maar ook als basis onder make-up of getinte crème.
s Morgens:Gebruik de gezichtslotion na het reinigen voor het verkwikken van de huid. Zachtjes kloppen zodat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Daarna de creme op de nog iets vochtige huid inmasseren. U heeft weinig creme nodig.
Indien u een lichtere creme wilt, dan een erwtgrote hoeveelheid mengen met de rozen gezichtsemulsie en dit mengsel op de huid aanbrengen.

s Avonds heeft u in de regel alleen de reinigingsmelk nodig. Deze werkt verzorgend en geeft voldoende bescherming voor de nacht. De huid moet s nachts kunnen ademen, dat betekent dat zweet en slakken ongehinderd aan het huidoppervlakte kunnen komen. Zo blijft uw huid gezond en komt het natuurlijke evenwicht terug!


Aqua, Prunus dulcis*, Lecithin*, Butyrospermum parkii*, Pisum sativum*, Theobroma cacao*, Rosa canina*, Hibiscus sabdariffa*, Cetyl Alkohol, echtes ätherisches Öl von Rosa damascena*.


Met zuiver bronwater vervaardigd Rozenbloesem en Hibiscus extract, Rozenextract (Demeter of kbA), Amandelolie*, Cacaoboter*, Sheaboter*, Erwtenzetmeel*, Lecitine*, Kokosvetextract, pure etherische Rozenolie*.
* van gecontroleerd biologische teelt.


Prijs: € 9,95 - ean: 4032061123134
Ook gekocht:
Rozen reinigingsmelk

Rozen reinigingsmelk

Milde reiniging voor de droge en gevoelige huid.

150ml, Prijs:€ 21,45
Martina Gebhardt

Rozen gezichtstonic

Rozen gezichtstonic

kalmerend en verfrissend

100ml, Prijs:€ 18,95
Martina Gebhardt

Rozencrème

Rozencrème

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

50ml, Prijs:€ 22,9
Martina Gebhardt

Rozencreme probeer

Rozencreme probeer

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

15ml, Prijs:€ 11,5
Martina Gebhardt