search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Uitvoering: 

Gebruik: 

Baby en Kind: 







Wasschuim Blauw

Voor echte piraten!




75ml,  € 4,39   

Water aan - nu wordt het schuimig! Het blauwe of roze wasschuim zorgt voor kleurrijk was- en verzorgingsplezier. De ontdekking van kleuren en het spelen met de schuimbergen maken baden en wassen een ervaring. Met sheaboter.



Geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Schud de spuitbus voor gebruik en houd hem rechtop tijdens gebruik. Het plezier met de schuimbergen kan beginnen. Spoel de gootsteen of het bad na gebruik direct af met warm water.

 

WAARSCHUWING! Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Bescherm tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ° C Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Niet in de ogen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Drukvat mag niet in handen van kinderen zijn. Gebruik alleen voor het aangegeven doel. Plaats alleen lege verpakking in de recyclebare afvalinzameling. Bevat <5 massaprocent ontvlambare componenten. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Verstikkinggevaar. Gebruik onder direct toezicht van volwassenen. Niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met textiel en voegen. Bewaar de verpakking.


Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Sodium Cetearyl Sulfate, Propane, Parfum, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Isobutane, CI 42051


Prijs: € 4,39 - ean: 4030651043015
Ook gekocht:
Deo Spray Natural & Refresh

Deo Spray Natural & Refresh

75ml, Voordeel:
van € 10,90 voor € 9,55
Lavera

Sport Deoroller

Sport Deoroller

met rozemarijn en groene thee

50ml, Prijs:€ 6,95

Badwaterkleur 3x

Badwaterkleur 3x

Grappig, kleurrijk badwater

3sach, Prijs:€ 5,29
Tinti

Badparels Blauw

Badparels Blauw

Blauwe badparels op ureum-basis

1sach, Prijs:€ 3,25
Tinti