search
 

TintiBaby en kind ( Schuimbad /Badplezier)


Wasschuim Blauw

Voor wilde piraten!


momenteel niet leverbaar

75ml,  Prijs: € 4,39   

Water aan - nu wordt het schuimig! Het blauwe of roze wasschuim zorgt voor kleurrijk was- en verzorgingsplezier. De ontdekking van kleuren en het spelen met de schuimbergen maken baden en wassen een ervaring. Met sheaboter.Geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Schud de spuitbus voor gebruik en houd hem rechtop tijdens gebruik. Het plezier met de schuimbergen kan beginnen. Spoel de gootsteen of het bad na gebruik direct af met warm water.

 

WAARSCHUWING! Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Bescherm tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ° C Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Niet in de ogen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Drukvat mag niet in handen van kinderen zijn. Gebruik alleen voor het aangegeven doel. Plaats alleen lege verpakking in de recyclebare afvalinzameling. Bevat <5 massaprocent ontvlambare componenten. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Verstikkinggevaar. Gebruik onder direct toezicht van volwassenen. Niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met textiel en voegen. Bewaar de verpakking.


Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Sodium Cetearyl Sulfate, Propane, Parfum, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Isobutane, CI 42051


Prijs: € 4,39 - ean: 4030651043015
Ook gekocht:
Deodorant spray Limoen en Verveine

Deodorant spray Limoen en Verveine,75ml

opfleurend vitaal
Prijs: € 9,99  € 8,75
Lavera

Sport-Deoroller

Sport-Deoroller,50ml

met rozemarijn en groene thee
Prijs: € 6,65
Eubiona - ECO

Badwaterkleur 3x

Badwaterkleur 3x,3sach

Grappig, kleurrijk badwater
Prijs: € 5,29
Tinti

Wasschuim Roze

Wasschuim Roze,75ml


Prijs: € 4,39
Tinti