search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Uitvoering: 

lichaamsdeel: Candira Intieme Hygiëne (druppels)

Intieme Hygiëne
10ml,  € 9,50   

Driekwart van de vrouwen heeft soms last van vaginale jeuk, vaginale afscheiding en een branderig gevoel in de schaamstreek. Deze klachten kunnen optreden wanneer de natuurlijke balans in je vagina verstoord is. Daardoor krijgen schimmels de kans om zich in een hoog tempo te vermenigvuldigen. Deze situatie kan o.a. ontstaan bij een verminderde weerstand, diabetes, menstruatie, zwangerschap en seksuele activiteit. Maar ook door vermoeidheid en het dragen van strakke kleding kunnen deze schimmels snel in aantal toenemen.

Hou je zuurgraad op peil
Je baarmoederhals scheidt continu een helder en vrijwel reukloos vocht af. Dit houdt de binnenkant van je vagina vochtig en reinigt je geslachtsorgaan van dode cellen en achtergebleven resten van je menstruatie. Bovendien heeft dit vocht een bepaalde zuurgraad om de groei van schimmels en ongunstige bacteriën af te remmen. Als de zuurgraad van je vagina afneemt, dan neemt ook deze natuurlijke bescherming af. Dit geeft met name de candida abricans schimmel de gelegenheid om zich in hoog tempo te vermenigvuldigen. En dit veroorzaakt een vaginale schimmelinfectie.

Intieme verzorging
Candira is een serie verzorgingsproducten voor de intieme hygiëne die naast de druppels bestaat uit een wastablet en vaginale spray. De geconcentreerde druppels zijn op basis van tea tree, lavendel en dennenhars. Deze natuurlijke oliën versterken elkaars werking en verhogen de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Gemiddeld zijn de klachten binnen 1 tot 2 dagen weer verdwenen.Candira druppels kan je inwendig gebruiken door enkele druppels op een tampon aan te brengen. Ook kan je 5 druppels oplossen in circa 100-200 ml water voor een vaginale douche. Je kunt deze sterk geconcentreerde druppels eveneens aangelengd gebruiken voor een genitale wassing of zitbad. Naar gelang de ernst van de klacht de behandeling 1 tot 3 maal per dag herhalen.Voorzichtigheid rond de ogen geboden. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.


Prijs: € 9,50 - ean: 8714139001563
Ook gekocht:
De Traay Bio-zeep Rozen-Calendula

De Traay Bio-zeep Rozen-Calendula

100gr, Prijs:€ 3,39
De Traay

De Traay Bio-zeep Sandelwood-Karitéboter

De Traay Bio-zeep Sandelwood-Karitéboter

100gr, Prijs:€ 3,39
De Traay

Speick Men Scheercreme

Speick Men Scheercreme

75ml, Prijs:€ 4,59
Speick

Tampons katoen normaal

Tampons katoen normaal

20st, Prijs:€ 4,19
Natracare