search
 

Merken: 

Doelgroep: 

Uitvoering: 

Features: 

lichaamsdeel: Candira Intieme Hygiëne (spray)

Intieme Hygiëne
50ml,  € 9,50   

Driekwart van de vrouwen heeft soms last van vaginale jeuk, vaginale afscheiding en een branderig gevoel in de schaamstreek. Deze klachten kunnen optreden wanneer de natuurlijke balans in je vagina verstoord is. Daardoor krijgen schimmels de kans om zich in een hoog tempo te vermenigvuldigen. Deze situatie kan o.a. ontstaan bij een verminderde weerstand, diabetes, menstruatie, zwangerschap en seksuele activiteit. Maar ook door vermoeidheid en het dragen van strakke kleding kunnen deze schimmels snel in aantal toenemen.

Hou je zuurgraad op peil
Je baarmoederhals scheidt continu een helder en vrijwel reukloos vocht af. Dit houdt de binnenkant van je vagina vochtig en reinigt je geslachtsorgaan van dode cellen en achtergebleven resten van je menstruatie. Bovendien heeft dit vocht een bepaalde zuurgraad om de groei van schimmels en ongunstige bacteriën af te remmen. Als de zuurgraad van je vagina afneemt, dan neemt ook deze natuurlijke bescherming af. Dit geeft met name de candida abricans schimmel de gelegenheid om zich in hoog tempo te vermenigvuldigen. En dit veroorzaakt een vaginale schimmelinfectie.

Binnen 1 tot 2 dagen resultaat
Candira is een serie verzorgingsproducten voor de intieme hygiëne die naast de vaginale spray bestaat uit een wastablet en druppels. De vaginale spray is op basis van water met de etherische oliën van tea tree, lavendel en dennenhars. Deze natuurlijke oliën versterken elkaars werking en verhogen de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Gemiddeld zijn de klachten binnen 1 tot 2 dagen weer verdwenen.Candira vaginale spray is een handige upside-down sprayflacon op waterbasis. Altijd eerst schudden voor gebruik. Naar gelang de ernst van de klachten het genitale gebied met Candira vaginale spray 3 tot 6 maal per dag behandelen. Makelijk om altijd mee te nemen voor onderweg, op het werk of op vakantie. Deze spray is geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.


Prijs: € 9,50 - ean: 8714139001556
Ook gekocht:
Speick Men Scheercreme

Speick Men Scheercreme

75ml, Prijs:€ 4,59
Speick

Mondwater Salie

Mondwater Salie

frisse adem en gezond tandvlees

300ml, Prijs:€ 11,5
Dr. Hauschka

Tampons katoen normaal

Tampons katoen normaal

20st, Prijs:€ 4,19
Natracare

Intieme hygienische doekjes bio katoen

Intieme hygienische doekjes bio katoen

15st, Prijs:€ 5,09
Douce Nature