search
 

Merken: 

Zelfzorg: 

Features: 

lichaamsdeel: Kruidenthee Nr. 8 alpenkraft / luchtwegen
15st,  € 5,35   

Salus Alpenkraft N°8 kruidenmengsel
 

Kruidenthee met o.a. tijmkruid en venkelvrucht voor de luchtwegen 
De etherische oliën in deze thee met o.a. tijmkruid en venkelvrucht hebben een verzachtende en beschermende ondersteuning voor de luchtwegen. Daardoor kunt u vrijer ademen. Speciaal aanbevolen voor rokers, sporters, tijdens de periode dat er pollen in de lucht zijn en voor iedereen die vrij wil blijven ademen.

•    Kruidenmengsel met o.a. tijmkruid en venkelvrucht voor een verzachtende en beschermende ondersteuning voor de luchtwegen. 
•    Hoogwaardig kruidenmengsel volgens oud recept en aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen aangepast.

Over Salus gezondheidstheeën 
Salus gezondheidstheeën bevatten kruiden voor 3 verschillende functies. Het grootste deel van het mengsel bestaat uit kruiden die de gezondheid ondersteunen. Daarnaast kan het mengsel kruiden bevatten die de invloed van de hoofdbestanddelen ondersteunen en zinvol aanvullen.

Tenslotte is natuurlijk ook de smaak en samenstelling van het product belangrijk. Om die reden worden er soms nog aromatische kruiden of kleurige bloemen toegevoegd, die de smaak of het uiterlijk van de thee verbeteren.

Het streven van Salus is, om kruidenmengsels te ontwikkelen met een optimaal gehalte aan werkstoffen én een goede smaak.Een theezakje in een kopje met vers gekookt water overgieten, 5-10 minuten laten intrekken, vervolgens het builtje verwijderen. Meerdere malen per dag een lekker heet kopje drinken.


Framboosblad (Rubus idaeus), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), tijmkruid (Thymus vulgaris), lindenbloem (Tilia cordata), varkensgraskruid (Polygonum aviculare), ijslands mos (Cetrarie islandica), sleutelbloem (Primula veris), witte dovenetelbloem (Lamium album), stalkaarsbloem (verbascum densiflorum).


Prijs: € 5,35 - ean: 4004148012082
Ook gekocht:
Butterfly Effect Mascara Zwart

Butterfly Effect Mascara Zwart

11ml, Voordeel: van € 11,49 voor € 10,05
Lavera

Vitamin D3 25 µg/1000 IU softgels

Vitamin D3 25 µg/1000 IU softgels

Uit visleverolie

100st, Prijs:€ 15,95
Solgar

Kurkuma latte vanille bio

Kurkuma latte vanille bio

60 gram, LenteAktie: van € 7,20 voor € 6,05
Sonnentor

Multi probiotica

Multi probiotica

60capsules, Voordeel: van € 26,95 voor € 23,65
Orthica