search
 

Khadi - BDIHHaarverzorging ( Droog haar /Intensieve verzorging haar /Gekleurd haar)


Neutral Henna (Senna/Cassia)


binnenkort weer leverbaar

100gr,  Prijs: € 10,55   

Voel de pure kracht van de natuur in je haar. khadi Senna / Cassia geeft glans, volume en spankracht aan je haar en haalt je natuurlijke haarkleur maximaal naar voren. Als natuurlijke haarbehandeling versterkt en regenereert Senna / Cassia uw haarstructuur. Daarom is het ideaal als je haar droog, zwaar belast, blond of beschadigd is - of als een voorbehandeling voordat je verft met khadi natuurlijke haarkleuren. Het bouwt uw structuur op met elke toepassing en zorgt ervoor dat uw haar in staat is om de natuurlijke haarkleur gelijkmatig te absorberen.

 

De zogenaamde "kleurloze henna" is eigenlijk helemaal geen henna en wordt verkregen van de plant Cassia obovata of Senna italica. khadi Senna / Cassia is 100% hiervan. De bladeren van de planten zijn extra fijn gepoederd, zodat de natuurlijke haarverzorging uw haarstructuur optimaal kan herstellen.

De actieve stoffen uit de bladeren van de Senna-plant omsluiten uw lengtes en uiteinden voorzichtig en vullen kleine beschadigingen op. Het geeft je haar vocht en laat je kleur helder schijnen. De natuurlijke haarverzorging is 100% vegetarisch en vegan - vrij van siliconen, sulfaten en Co.

 

Haarverzorging met khadi Senna / Cassia is met name geschikt voor u, als u van de kracht en de schittering van de khadi-haarkleur houdt, maar geen haarkleur wilt veranderen. Het is volledig kleurloos - voor natuurlijke, mooie glans.Gebruik khadi Senna / Cassia als natuurlijke haarbehandeling of - als u de kleurhelderheid van uw khadi-haarkleur wilt krijgen - af en toe als een regenererende behandeling. Als je beschadigd of blond haar hebt, gebruik je Senna / Cassia één of twee keer voordat je ze kleurt met khadi natuurlijke haarkleur. Dus je bereidt je haarstructuur optimaal voor, zodat je haar gelijkmatig de natuurlijke haarkleur krijgt.

Roer het khadi Senna / Cassia-poeder met 50 tot 90 graden heet water tot je een gladde pasta hebt. Je kunt Khadi haarolie ook eerst gebruiken. Breng de natuurlijke haarverzorging rechtstreeks op je haar aan met de olie. Gebruik een kam of (verf)borstel om de pasta gelijkmatig in je haar te verspreiden: van de haarlijn tot de uiteinden.

Wit, licht of blond haar blijft glanzend en sterk na 15-20 minuten blootstellingstijd. Donkerdere haartypen kunnen het ook tot 60 minuten gebruiken. Spoel khadi Senna / Cassia met schoon water totdat je geen poederresten meer ziet. Je haar straalt en voelt soepel aan - van nature mooi en gezond.


Cassia Obovata Leaves


Prijs: € 10,55 - ean: 8906020510494
Ook gekocht:
Basis Sensitive CREME

Basis Sensitive CREME,150ml

allround huidcrème in een blikje
Prijs: € 6,35
Lavera

Hair Colour Light Brown

Hair Colour Light Brown,100gr


Prijs: € 10,55
Khadi - BDIH

Pure Organic Amla Powder

Pure Organic Amla Powder,150gr


Prijs: € 7,90
Khadi - BDIH

Amla Shampoo

Amla Shampoo,210ml

Volume en glans
Prijs: € 12,90
Khadi - BDIH