search
 

Khadi - BDIHHaarverzorging ( kleur henna)


Hair Colour Dark Brown
100gr,  Prijs: € 10,55   
Voel de kracht van de natuur! Khadi Natural Hair Color Dark Brown kleurt je haar in een rijke en glanzende bruine tint. Het resultaat is afhankelijk van uw oorspronkelijke haarkleur. Met licht/blond haar krijg je een glanzend midden- of donkerbruin, bij donker haar een sterk donker tot zwartbruin.

Khadi Dark Brown wordt "zeer goed" toegekend door ÖkoTest, een onafhankelijk kwaliteitslabel. De natuurlijke haarkleur is 100% natuurlijk, plantaardig en veganistisch. Waardevolle ingrediënten zoals Indigo, Henna, Amla en Bhringaraj zorgen voor een rijke, donkere kleur. En bedekken je grijze haar. De speciale eigenschap van de plantenhaarkleur Khadi donkerbruin: het bevat het hoogste Indigo-gehalte van alle bruine tinten voor een intensief kleurresultaat.

Als een kleurglazuur liggen de plantenpigmenten van de khadi-haarkleur rond elke afzonderlijke haarstreng. Je voelt en ziet dat je haar sterker en gezond is.


Was eerst je haar met een siliconenvrije shampoo zoals Khadi Rose Shampoo. Als je een lichte haarkleur hebt, raden we aan om eerst Khadi Pure Henna of Light Brown te gebruiken als voorbehandeling.

Roer Khadi Dark Brown met 50 graden heet water tot je een gladde pasta hebt. Deze wordt gelijkmatig in je haar verdeeld met een kwast: haarstreng voor haarstreng - tot de uiteinden. Als u alleen uw haarlijn wilt verven, sla dan de lengte van het haar en haarpunten over.

Laat de kleur tussen de 30 en 120 minuten inwerken. Hoe langer het inwerkt, hoe donkerder de kleur wordt. Om de kleur alleen wat op te frissen, hebt u slechts 15 tot 30 minuten nodig. Spoel daarna uit met water.

Gebruik geen shampoo gedurende 24 tot 48 uur na het kleuren. Gebruik vervolgens een Khadi-haarolie om de kleurpigmenten te fixeren. Laat het 20 minuten inwerken en was het vervolgens met een natuurlijke shampoo.

Opmerking: Ieder haar is anders - zoals we allemaal verschillend zijn. Daarom kunnen de resultaten voor verschillen. Het beste kun je Khadi Dark Brown vooraf testen op een aparte haarlok.


Indigofera Tinctoria (Indigo) - Lawsonia Inermis (Henna) - Emblica Officinalis (Amla) - Eclipta Alba (Bhringaraj) - Azadirachta Indica (Neem)


Prijs: € 10,55 - ean: 8906020510500
Ook gekocht:
Pure Henna

Pure Henna,100gr


Prijs: € 10,55
Khadi - BDIH

Herbal Hair Colour Black

Herbal Hair Colour Black,100gr


Prijs: € 10,55  € 9,25
Khadi - BDIH

Hair Colour Light Brown

Hair Colour Light Brown,100gr


Prijs: € 10,55
Khadi - BDIH

Conditioner Glans & Soepelheid

Conditioner Glans & Soepelheid,200ml

Vernieuwd! Geeft glans aan dof en droog haar
Prijs: € 6,49  € 5,65
Lavera