search
 

Haarverzorging: 

Haartype: 

Huidtype: 

Merken: 

Features: 

herkomst: 







Elixir Shampoo Neem Balance

Anti-Roos




200ml,  € 18,95   

Productinformatie "khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance"

Dag roos, dag jeuk: verzachtende verlichting voor geïrriteerde en schilferige hoofdhuid.

khadi Neem Balance Ayurvedic Elixir Shampoo reinigt je haar extra zacht en heeft een rustgevend effect op de gevoelige, ontstoken hoofdhuid. Het geheim van het magisch-genezende effect is gebaseerd op het khadi Neem Balance Elixir. In dit ayurvedische plantenextract wordt de individuele werkzaamheid van met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden tot een geheel gecombineerd en versterkt. Het khadi Neem Balance Elixir wordt zorgvuldig geproduceerd boven een open vuur volgens oude Ayurvedische recepten in een traditioneel proces en ontvouwt zijn unieke geheim van actie.

Zelfs als je je haar wast, voel je hoe je hoofdhuid weer vrij kan ademen en hoe de roos verdwijnt. Voel de intense en onmiddellijke verlichting van ernstige jeuk of branderig gevoel. Tegelijkertijd wordt uw hoofdhuid van binnenuit versterkt en gevoed om zichzelf op natuurlijke wijze te beschermen. Binnenkort zit je weer lekker in je vel en kan je haar weer tot leven komen. Omdat een gezonde, ontspannen hoofdhuid de voedingsbodem is voor mooi, krachtig haar.

Als een van de belangrijkste geneeskrachtige planten in de Ayurveda heeft neem een ??sterk antiseptisch effect en verlicht zo roos en ontstekings jeuk. In combinatie met Indiase kuisbes kan de effectiviteit van een natuurlijk antibioticum zelfs worden overschreden bij de bescherming tegen schimmels en bacteriën. Met de toevoeging van Reetha, de Indiase zeepnoot die je haar bijzonder zacht reinigt, en fenegriek, die traditioneel in India wordt gebruikt voor huidaandoeningen, gaat het effect van khadi Neem Balance Elixir Shampoo veel verder dan dat van een 'normale' shampoo.

khadi Neem Balance Ayurvedic Elixir Shampoo heeft een bijzondere pH-waarde tussen 6,8 en 7,2 en is daardoor basisch tot licht zuur. Als gevolg hiervan heeft het de mogelijkheid om je hoofdhuid weer in balans te brengen en roos duurzaam te verlichten. Het is het beste afwisselend te gebruiken met de Lavender Sensitive Elixir Shampoo. Als natuurlijke shampoo heeft het een bijzonder intensieve werking en helpt het je hoofdhuid zichzelf op lange termijn te genezen.



khadi Neem Balance Ayurvedic Elixir Shampoo laat je het voedende effect op je haar en hoofdhuid voelen tijdens het wassen van je haar. De genezende magie van ons Ayurvedische recept ontvouwt zich. U kunt letterlijk voelen hoe zacht de natuurlijke cosmetische shampoobasis reinigt en hoe regenererend de khadi Neem Balance Elixir heeft op haar en hoofdhuid. Vanwege de zeer potente en geconcentreerde actieve ingrediënten raden we je aan om deze shampoo afwisselend te gebruiken met khadi Lavender Sensitive Elixir Shampoo.

Dit is hoe de khadi Neem Balance Elixir Shampoo zijn speciale effect ontvouwt:

Doe een hoeveelheid die overeenkomt met je haarlengte in je hand en laat het schuimen met water.

Verdeel het zeer effectieve schuim over uw hoofdhuid voor onmiddellijke verlichting en bevrijd uzelf van het gestreste hoofdhuidgevoel.

Het is het beste om uw Neem Balance Elixir Shampoo te laten werken zolang het goed voor u is, zodat de concentratie van de actieve ingrediënten zich volledig kan ontwikkelen.

Spoel daarna de Neem Balance Elixir Shampoo grondig uit met lauw water.

Met de khadi applicatiefles kunt u de khadi Neem Balance Elixir Shampoo optimaal doseren. Ze zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid shampoo gebruikt en schuimt deze voor je op. Dit bespaart je shampoo en water - en het magische khadi-elixer kan perfect op je haar werken.

Haarreiniging in de Ayurveda: Wat in onze westerse cultuur als een dagelijkse noodzaak wordt gezien, vervult een hoger doel in de Ayurvedische filosofie. Haarreiniging is een holistische ceremonie waarbij de aura en het fysieke lichaam niet alleen worden gereinigd, maar ook worden bevrijd van externe energieën. Met behulp van het Ayurvedische khadi-elixer breng je lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie.


Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Rosmarinus Officinalis Flower Oil*, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Vitex Negundo
Leaf Extract*, Zinc Pca, Disodium Cocoyl Glutamate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Salicylic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Azadirachta Indica Seed Oil*, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Limonene**, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.
*from organic cultivation
**components of natural essential oils
98,82 % natural origin of total


Prijs: € 18,95 - ean: 4260672890132
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Deodorant Rozen

Deodorant Rozen

effectief en mild voor je huid

50ml, LenteAktie:
van € 14,95 voor € 12,65
Dr. Hauschka

Everon Lippenbalsem

Everon Lippenbalsem

4,8gr, Prijs:€ 5,25
Weleda

Hand & Nail Hand Cream

Hand & Nail Hand Cream

100ml, Prijs:€ 15,9
Martina Gebhardt