search
 







Bath & Body Wash Amla & Neroli

Droge en gevoelige huid


momenteel niet leverbaar

210ml,  € 9,95   

Balans en ontspanning voor je huid! khadi Douchegel Amla & Neroli geeft je een mooie, zachte huid en een heerlijk huidgevoel. Het is bijzonder geschikt voor een droge en gevoelige huid. Effectieve oliën en kruiden bevrijden je huid van spanningen en maken haar soepel - voor een verfijnde huid. Het fruitig-frisse aroma van Neroli stimuleert je zintuigen tijdens het douchen en geeft nieuwe energie - een geurige ervaring voor lichaam en geest.

Amla geeft je huid een gezonde veerkracht, Neroli regenereert het en Aloë Vera voegt intens vocht toe. Vetiver-olie voedt en kalmeert. Khadi douchegel is volledig natuurlijk en veganistisch - zonder synthetische ingrediënten zoals parabeen, paraffines en geurstoffen.

De milde wasmiddelen vormen een delicaat schuim. Het reinigt je lichaam en zelfs je tere gezicht op een zachte manier. Natuurlijke douchegel van Khadi heeft een bijzonder tolereerbare pH-waarde van 5,5 en heeft een refatting effect - voor een natuurlijk mooie en tere huid.

khadi douche- en badgel reinigt en hydrateert je huid met verse kruiden en etherische oliën.



Gebruik dagelijks khadi douche- en badgel om te douchen, als gezichtsreiniger of als rustgevend, voedend badadditief.

Voor de douche: Doe een kleine hoeveelheid in je handen en verdeel de khadi-douchegel over je huid. Geniet van het frisse aroma, dat lichaam en geest ontspant. Spoel vervolgens gewoon af met schoon water.

Voor een bubbelbad: Voeg ongeveer twee hoeveelheden khadi-badgel ter grootte van een hazelnoot toe aan het bad en laat warm water weglopen. Je ruikt en voelt hoe de aromatherapeutische geur zich ontvouwt en je zachtjes omhult. Nu kun je ontspannen.


Aqua, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Gel* (Aloe Vera), Emblica Officinalis* (Amla), Vetiveria Zizanoides* (Vetiver), Azadirachta Indica (Neem)*, Citrus Aurantium Essential oil (Neroli)*, Xanthan Gum, Rubia Cordifolia*, Sodium Benzoate, Citric Acid, Eugenol**, Geraniol**, Farnesol**, Linalool**, Limonene**
* from controlled organic cultivation
** Component of essential oils


Prijs: € 9,95 - ean: 8906026910366
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Hoofdkussenspray - Slaap lekker

Hoofdkussenspray - Slaap lekker

Slaaptherapie

30ml, Prijs:€ 10,95
Primavera

Elixir Shampoo Rose Repair

Elixir Shampoo Rose Repair

200ml, Prijs:€ 18,95
Khadi

Color & Care shampoo

Color & Care shampoo

voor gekleurd haar

250ml, Voordeel:
van € 7,49 voor € 6,55
Lavera