search
 

Merken: 

Zelfzorg: 

Vitamine: 

Aktie: 







312 C-Perfect 500 mg

Ontzuurde vitamine C




120tab,  Voordeel:
van € 29,50 voor € 25,95
  

500 mg ontzuurde vitamine C. 
Met calcium en magnesium in gelijke hoeveelheden. 
Met bioflavonoiden. 

312 C-Perf. bevat 500 mg vitamine C per tablet waaraan een bioflavonoiden-complex is toegevoegd. Het is een niet zure vorm van vitamine C waardoor deze mild is voor maag en darmen.

Vrij van allergenen, geschikt voor vegetariërs en veganisten

Vitamine C is belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten, voor het behoud van sterke botten en tanden en voor een gezonde huid. Als antioxidant helpt vitamine C het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling en zonlicht. Vitamine C is tevens belangrijk voor de opname van ijzer.

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten:    % RI*
Calcium en magnesium ascorbaat-complex 2278 mg  
- waarvan vitamine C 1650 mg 2063%
Bioflavonoiden complex 180 mg  
*RI = Referentie Inname    

 



Aanbevolen dosering 1-3 x daags 1-2 tabletten, tenzij anders geadviseerd door een deskundige.
Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Veiligheid
Vitamine C is een veilig voedingssupplement. Ook van het gebruik van hoeveelheden die (veel) hoger zijn dan de richtlijndosering zijn geen schadelijke gevolgen bekend. Vitamine C is absoluut niét giftig, veroorzaakt géén niersteenvorming, beschadigt géén lichaamseigen moleculen en geeft géén verdikkingen van de vaatwand.


Vitamine C (calcium ascorbaat en magnesium ascorbaat), vulstoffen (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), citrus bioflavonoïden-complex, antiklontermiddelen (tricalcium fosfaat, stearinezuur, magnesium stearaat, silicium dioxide), glansmiddelen (HPC, HPMC, glycerine, carnauba was), raapzaadolie, kleurstof (titanium dioxide).


Prijs: € 25,95 - ean: 8715687703121