search
 

AOV,  VitamineVitamine C ( Vitamine C)


312 C-Perfect 500 mg

Ontzuurde vitamine C
180tab,  Prijs: € 36,50  € 32,75   
C-Perfect bevat magnesium en calcium ascorbaten, die aanmerkelijk minder zuur zijn dan ascorbinezuur. De gemiddelde pH-waarde voor magnesium ascorbaat ligt tussen 5 en 6, en voor calcium ascorbaat tussen 6,8 en 7,4, terwijl de gemiddelde pH-waarde voor ascorbinezuur op 2,3 ligt. Dit kan belangrijk zijn voor mensen bij wie de maag of darmen overgevoelig zijn voor ascorbinezuur. Bovendien is C-Perfect ontzuurd met behulp van gelijke hoeveelheden calcium en magnesium, waardoor de balans van deze stoffen behouden blijft, ook bij hogere doseringen. Ten slotte bevat C-Perfect 180 mg bioflavonoïden-complex, waardoor de formule het karakter krijgt van vitamine C-complex, de natuurlijke verschijningsvorm van vitamine C die het beste wordt opgenomen en het meest actief is.

Samenstelling per dagdosering (3 tabletten)
 • Calcium- en magnesium ascorbaat-complex 2.278 mg
 • waarvan vitamine C 1.650 mg
 • en calcium 106 mg
 • en magnesium 71 mg
 • Bioflavonoìden-complex (5,25% Hesperidine) 180 mg

 • Allergenen informatie
  311 C-Perfect bevat geen allergenen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten


  Aanbevolen dosering 1-3 x daags 1-2 tabletten, tenzij anders geadviseerd door een deskundige.
  Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

  Veiligheid
  Vitamine C is een veilig voedingssupplement. Ook van het gebruik van hoeveelheden die (veel) hoger zijn dan de richtlijndosering zijn geen schadelijke gevolgen bekend. Vitamine C is absoluut niét giftig, veroorzaakt géén niersteenvorming, beschadigt géén lichaamseigen moleculen en geeft géén verdikkingen van de vaatwand.


  Vitamines, vulstoffen (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (stearinezuur, tricalcium fosfaat, magnesium stearaat, silicium dioxide), citrus bioflavonoïden-complex, glansmiddelen (HPMC, glycerine, carnauba was), kleurstof (titanium dioxide).

  Prijs: € 32,75 - ean: 8715687603124