search
 







Bodyolie Rozen

tijdelijk met mini rozencrème 5ml


75ml,  € 20,95   

Er zijn momenten waarop je huid en zintuigen naar een harmoniserende, versterkende verzorging verlangen. Dan is het tijd voor Bodyolie Rozen. De kostbare, natuurlijke etherische rozenolie en vochtvasthoudende jojobaolie worden samengebracht tot een evenwichtige, harmoniserende bodyolie die je huid soepel maakt en kalmeert.

Voor deze bodyolie worden gedroogde knoppen van de kostbare Damasceense roos, volgens een uniek ritmisch procedé, gemengd met zonnebloemolie van gecontroleerde biologische teelt om gedurende een week te rijpen. De samenstelling wordt verwarmd tot 37 °C, de temperatuur van het menselijk lichaam. ‘s Ochtends en ‘s avonds wordt het mengsel zorgvuldig geroerd, waardoor de harmoniserende eigenschappen van de roos worden overgebracht in de olie.



Masseer de bodyolie, na het douchen of baden, in zodat zij gelijkmatig verdeeld kan worden. Er ontstaat een emulsie van water en olie, die gemakkelijk door je huid wordt opgenomen en haar niet uitdroogt.


Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Damascena Extract, Simmondsia Chinensis Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol*, Geraniol*,Linalool*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*.


Zonnebloemolie, extract van rozenbloesem, jojobaolie, etherische rozenolie.


Prijs: € 20,95 - ean: 4020829007857
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka