search
 

Martina Gebhardt - BDIH,  GezichtsverzorgingHappy Aging ( Rijpere huid /Tonic)


Happy Aging gezichtstonic

Verfrissende vochtinbrenger, geeft een fris uiterlijk.


100ml,  Prijs: € 16,75   

“Happy Aging” is een samenstelling van hoog werkzame natuurlijke werkstoffen, die bijzonder effectief op de wat oudere huid inwerken. Het is een verzorgingslijn die de huid diepwerkend regenereert, zich aangenaam aan doet voelen, heerlijk ruikt en snel intrekt. De Happy Aging serie bevat:

  • Een hoog gehalte druivenpitolie bevordert de vochtregulering en verleent de huid spankracht
  • Cat’s Claw, een klimplant uit het regenwoud in Peru, heeft de werking, het cellulaire reparatiesysteem te activeren en daarmee celverval op natuurlijke wijze tegen te gaan
  • Meervoudig onverzadigde vetzuren, anti-oxidanten en vitamines vitaliseren de rijpe huid en geven haar uitstraling en attractiviteitInhoudsstoffen: Rozenbloemenhydrolaat*, Sinaasbloemenhydrolaat*, Druivenpit extrakt*, Alkohol*, Cat's Claw (Klimplant uit Peru), Waterlelie, Zuivere etherische oliën*.  * Gegarandeerd BDIH (biologisch) of Demeter kwaliteit. meer infos' Morgens brengt u na de reiniging de gezichtstonic aan om de huid te verfissen en te vitaliseren. Klop de tonic in zodat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Vervolgens wordt de creme op de nog wat vochtige huid ingemasseerd. U hoeft maar weinig creme te gebruiken. Als u liever een lichtere crème gebruikt, meng dan (in de handpalm) een hoeveelheid van ongeveer een erwt van de creme met een druppel tonic en breng dit mengsel op de huid aan.

s' Avonds heeft u normaliter alleen de reinigingsmelk nodig. Deze werkt vet regulerend en biedt de huid voldoende bescherming voor de nacht. s' Nachts moet de huid kunnen 'ademen', zodat zweet en slakken ongehinderd het huidoppervlakte kunnen bereiken. Zo houdt u de huid gezond en vindt zij haar natuurlijke evenwicht terug.


Aqua, Rosa Damascena*, Citrus Amara*, Vitis Vinifera*, Alcohol*, Uncaria Tomentosa, Nymphaea Alba, Aroma*


Prijs: € 16,75 - ean: 4032061012209
Ook gekocht:
Eye Care (Avocado) oogcreme

Eye Care (Avocado) oogcreme,15ml

zachte reiniging en verzorging
Prijs: € 13,90
Martina Gebhardt - BDIH

Happy Aging reinigingsmelk

Happy Aging reinigingsmelk,150ml

Milde, verzorgende en beschermende reiniging.
Prijs: € 18,95
Martina Gebhardt - BDIH

Happy Aging gezichtscreme

Happy Aging gezichtscreme,50ml

vitaminerijke dagverzorging voor de rijpere huid.
Prijs: € 25,75
Martina Gebhardt - BDIH

Sheabutter reinigingsmelk

Sheabutter reinigingsmelk,150ml

Voor een milde reiniging van de huid.
Prijs: € 15,50
Martina Gebhardt - BDIH