search
 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

Features: 







Migrana hoofdpijn roller

Spieren en hoofd


10ml,  € 8,50   

Hoofdpijn kent vele oorzaken en kan allerlei vormen aannemen. De meest voorkomende is spierspanningshoofdpijn. Deze klacht wordt veroorzaakt door spierspanningen in je hals, schouders en hoofd. Deze spieren gaan vervolgens aan het botvlies van de schedel trekken. Bij een aanhoudend karakter is er meestal sprake van een te grote spanning in de bloedvaten, waardoor er druk ontstaat op de zenuwuiteinden. Bij migraine en clusterhoofdpijn is er sprake van een terugkerende vorm van hoofdpijn. Migrana Hoofdpijnroller bevat een zeer breed scala aan etherische oliën, zodat er bij vrijwel alle soorten hoofdpijn snel verlichting kan optreden.

Hoofdpijn is geen ziekte, maar een symptoom. De oorzaak is dus ergens anders in je lichaam te vinden. Stress, angst en spanningen zijn belangrijke factoren die hoofdpijn kunnen veroorzaken. De pijn kan ook veroorzaakt worden door aandoeningen van de ogen, nieren en hart. Een verkeerde houding kan meespelen, maar ook een schommeling van de hormoonspiegel. Heel bekend is ook, dat koorts, verkoudheid en verstopte neusbijholte of voorhoofdsholte gepaard kan gaan met hoofdpijn.

Migrana Hoofdroller is een natuurproduct op basis van etherische oliën met een brede werking. Het is vervaardigd op basis van raapolie, wintergreen, eucalyptus, lavendel, pepermunt, dennenhars, rozemarijn en oregano. Migrana Hoofdroller geeft direct verlichting door haar verkoelende werking. Het heeft een ontspannende werking op de verkampte spieren en verlaagt de bloeddruk, zodat de bloedvaten zich weer zullen ontspannen. Ook stimuleert Migrana Hoofdroller de doorbloeding. Daardoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd. Enkele etherische oliën zijn eveneens pijnstillend.



Megrana hoofdroller wanneer nodig aanbrengen langs de haargrens van voorhoofd, slapen, achter de oren naar de nek en schouder spieren. Bij opkomende hoofdpijn voelt men snel resultaat. Is het een aanhoudende hoofdpijn, dan de handeling na 15-20 minuten herhalen en een extra glaasje water drinken. Meestal zijn er dan 2 tot 4 behandelingen nodig om de hoofdpijn weg te nemen. Geschikt voor dagelijks gebruik zonder gewenning.

Bewaren op kamertemperatuur.

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijdt contact met de ogen. Indien dit product in de ogen komt, uitspoelen met schoon water.


Brassica Campestris Oleifera Oil, Helianthus Annuus, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camphor, Methyl Salicylate, Menthol, Eucalyptus Globulus Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Mentha Arvensis Oil, Pinus Palustris Oil, Limonene, Origanum Majorana Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Linalool, Geraniol.

Allergenen:

Wintergreen
Eucalyptus 
Lavendel 
Pepermunt
Dennenhars 
Wilde marjolein
Rozemarijn


Prijs: € 8,50 - ean: 8714139001167
Ook gekocht:
Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

Saline Tandpasta

Saline Tandpasta

beschermt tegen tandsteen

75ml, Prijs:€ 5,99
Weleda

Regeneratie Dagcreme

Regeneratie Dagcreme

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml, LenteAktie:
van € 58,50 voor € 49,65
Dr. Hauschka

Regeneratie Bodymilk

Regeneratie Bodymilk

hydrateert en verstevigt

150ml, Prijs:€ 38,95
Dr. Hauschka