search
 

Orthica,  VitamineVitamine C ( Vitamine C)


Ester C 500

Vitaminepreparaat


momenteel niet leverbaar

90tab,  Prijs: € 35,75   

Beter opneembaar en langer actief. Mild voor de maag

Vitamine C ondersteunt de weerstand van het lichaam. Het draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten en voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is vitamine C een antioxidant en helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Tenslotte is vitamine C goed bij vermoeidheid en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Ester-C is een niet-zure vitamine C (calciumascorbaat) en daardoor mild voor maag en darmen. De aanwezigheid van begeleidende stoffen (metabolieten) zorgt voor betere opneembaarheid en een langere activiteit in het lichaam.Als onderhoud is de aanbevolen 1 tablet per dag dosering, bij voorkeur innemen tijdens de na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 


Samenstelling per dagdosering van 1 tablet: 

Vitaminen 
vitamine C (calciumascorbaat (Ester-C ®)) 500 mg
vitamine C met metabolieten
- L-threonzuur
- L-lyxonzuur
- L-xylonzuur
 
Ingrediënten 
calciumascorbaat (Ester-C ®), maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), glansmiddel (schellak), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat).

Vrij van 
Gist, sacharose, lactose, gluten, Dierlijke bestanddelen, soja-eiwit, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur-en smaakstoffen.
 
 

Prijs: € 35,75 - ean: 8714439540199