<
 

VitalsSupplementen


Bio ester C 1000mg +
90tab,  Prijs: € 32,95  € 30,95   
 
 
De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine-C-voorziening volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine C is wateroplosbaar en komt in het hele lichaam verspreid voor.
 
Samenstelling per tablet:
1000 mg Ester-C complex (calciumascorbaat en calcium gebonden metabolieten)
100 mg citrus bioflavonoïden
90 mg calcium (onderdeel van het Ester-C complex)
 
Hulpstoffen:
Microkristallijne cellulose, stearinezuur, hydroxypropylmethylcellulose, natriumcrosscarmellose, magnesiumstearaat, glycerol, siliciumdioxide, carnaubawas.
 
Vrij van:
Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
 
Gebruik:
1-2 tabletten per dag bij een maaltijd of anders geadviseerd.
 
In de praktijk blijkt dat van Bio-Ester C zeker vier maal minder hoeft te worden ingenomen dan van gewone vitamine C (ascorbinezuur of calciumascorbaat) om een gelijk effect te bereiken. Dit betekent dat een volwassen mens bij een aanbevolen onderhoudsdosering van 4 gram vitamine C per dag kan volstaan met één tablet Bio-Ester C 1000 mg! Bij herstel na ziekte en in stresssituaties verdient het aanbeveling 2 of 3 tabletten te gebruiken, verdeeld over de dag. De tabletten kunnen met wat water worden ingenomen.
 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Prijs: € 30,95