search
 







Intensderm




50ml,  € 10,95   

 

Bij een droge huid, eczeem, psoriasis en dermatitis
 
Te gebruiken bij:
  • Droge huid
  • Eczeem
  • Psoriasis
  • Dermatitis

IntensDerm is een klasse I medisch hulpmiddel te gebruiken bij huidirritaties ten gevolge van een droge huid, bij eczeem, psoriasis en dermatitis. IntensDerm kalmeert de geïrriteerde huid met een vochtinbrengend en beschermend laagje van colloïdaal havermeel.

IntensDerm is een verlichtende spray voor een droge huid die geïrriteerd is door een breed scala aan huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, acne, zonnebrand of dermatitis. Het brengt een beschermlaagje aan van havermeel dat de huid bevochtigt, de normale zuurgraad weer in balans brengt en de irritaties verzacht. De werkzame stof is colloïdaal havermeel dat al tientallen jaren gebruikt wordt voor zijn verzachtende eigenschappen voor de huid. Havermeel verzacht de irritaties, bevochtigt de huid op een natuurlijke manier en zorgt ervoor dat de huid weer soepel wordt. Het is een zeer mild product dat zelfs door kleine kinderen gebruikt kan worden. Havermeel zorgt ervoor dat de zuurgraad van de huid weer in balans komt en vermindert daarmee de kans op infecties. IntensDerm bevat geen hormonen, bevat natuurlijke bestanddelen en kan veilig op een onbeschadigde huid gebruikt worden.

Ingrediënten

Aqua, Glyceryl stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Aloe barbadensis leaf extract, Ceteareth-30, Avena sativa, Simmondsia chinensis seed Oil (BIO), Prunus dulcis Nut oil, Symphytum officinale extract (BIO), Plantago lanceolata leaf extract (BIO), Macadamia ternifolia nut oil (BIO), Tussilago farfara leaf extract, Chamomilla recutita flower extract (BIO), Fragrance natural (Parfum), Sodium benzoate, cotronellol*, Linalool*, Limonen*
*bestanddeel uit aromaoliën.

Wijze van gebruik

Breng 3 maal per dag aan. Indien nodig mag IntensDerm vaker worden aangebracht.
Gebruik voor kinderen: IntensDerm is een heel mild product en kan door alle leeftijden worden gebruikt.
Alleen te gebruiken op de onbeschadigde huid.

Pas op: Psoriasis dient door een arts te worden vastgesteld.


Medisch hulpmiddel.
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 




Prijs: € 10,95 - ean: 8713549022984
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Dermalotion

Dermalotion

50ml, Prijs:€ 9,99
Weleda

Rozen Lippenbalsem

Rozen Lippenbalsem

bij ruwe, droge en gesprongen lippen.

15ml, Prijs:€ 9,95

Repair Hand Cream

Repair Hand Cream

vernieuwde formule (voorheen SOS hand balm)

75ml, Voordeel:
van € 4,99 voor € 4,35
Lavera