search
 

Weleda,  LichaamsverzorgingHuidolie


Berken cellulitis olie


100ml,  Prijs: € 18,99   

Berken Cellulitis Olie is een verzorgende huidolie die de huidstofwisseling bij cellulitis ondersteunt. Deze olie is een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetverbranding in de onderste huidlagen stimuleert en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeert.Samen met gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging werk je zo actief aan een mooie, gezonde huid.

In Duitsland testte het onafhankelijke onderzoeksinstituut Derma Consult de werkzaamheid van Berken Cellulitis Olie bij twintig vrouwen van 41 tot 58 jaar met gemiddeld sterke tot zware cellulitis. Vier weken lang wreven zij de aangedane plekken twee keer per dag in met Berken Cellulitis Olie. Na twee en vier weken gingen de onderzoekers met een cutometer de stevigheid van de huid na. Daarnaast bestudeerden zij met een speciale camera de gladheid van de huid. Ook keken zij naar het effect van Berken Cellulitis Olie op de dijomvang. Uit de resultaten konden ze concluderen dat de olie de stevigheid en gladheid van de huid bij cellulitis duidelijk verbetert.
Wat zit er in de Berken Cellulitis Olie?

  • Abrikozenpitolie is rijk aan essentiële vetzuren die de huid voeden en verzorgen.
  • Tarwekiemolie reguleert het vochtgehalte van de huid, bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel.
  • Jojobaolie, een waardevolle vloeibare was uit de vruchten van de altijd groene jojobastruik, legt een fijn beschermlaagje om de huid dat vochtverlies tegengaat.
  • Olie-extract van berkenblad helpt bij de afvoer van vocht en afvalstoffen in de huid.
  • Olie-extract van muizedoorn bevat stoffen die van oudsher worden gebruikt bij stuwingen en verstoppingen in de vochthuishouding.
  • Olie-extract van rozemarijn stimuleert de bloedsomloop en de huidstofwisseling.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder grapefruit en ceder, stimuleert het ontslakken van de huid, geeft een frisse geur en heeft een conserverende werking.

Prijs: € 18,99 - ean: 4001638088039
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion,100ml

voor de normale, droge en gevoelige huid
ZomerAktie: van € 26,50 voor € 23,25
Dr. Hauschka

Berken Douchepeeling

Berken Douchepeeling ,150ml

maakt de huid glad en zacht
Prijs: € 9,99
Weleda

Regeneratie Serum

Regeneratie Serum,30ml

vitaliteit en hydratatie voor de rijpere huid
WeekAktie: van € 59,95 voor € 50,95
Dr. Hauschka

Regeneratie Crème

Regeneratie Crème,40ml

verstevigende opbouwende dagcrème
ZomerAktie: van € 55,95 voor € 49,15
Dr. Hauschka