search
 







Shampoo Repair And Protection

voor beschadigd haar




400ml,  € 10,95   

De Natura Siberica Certified Organic Shampoo Repair And Protection For Damaged Hair is geschikt voor alle haartypes. De shampoo reinigt, hydrateert en versterkt het haar. Hierdoor wordt het haar makkelijk te stylen en wordt het haar zijdezacht. Siberische ceder is rijk aan essentiële aminozuren die het haar versterken en beschermen tegen schade van buiten af. Rhodiola Rosea heeft een belangrijke werking in de shampoo, dit ingrediënt zorgt er voor dat het haar sterk en beschermd wordt.

Optimaal resultaat:
Voor een optimaal resultaat wordt het advies gegeven om de Natura Siberica shampoo Repair And Protection in combinatie te gebruiken met de Natura Siberica conditioner Repair And Protection.

Natural Siberica:
Natura Siberica is het eerste gecertificeerde biologische schoonheidsmerk op basis van wild geoogste kruiden en exclusieve natuurlijke ingrediënten afkomstig van het ongerepte continent Siberië. Het Natura Siberica-assortiment gebruikt Siberische pijnboomolie (Pinus Siberica-zaadolie) als basis voor alle crèmes, conditioners en shampoos. Het is 5 keer rijker aan vitamine E dan olijfolie en 3 keer rijker aan vitamine F dan levertraan, waardoor het de natuurlijke barrières van de huid versterkt en beschermt tegen de schadelijke effecten van wind, kou en zware omgevingen.

De zuiverheid van de formules die in Natura Siberica-producten worden gebruikt, wordt gegarandeerd door Europese certificaten van ECO BIO cosmetics Ecocert en ICEA en Natura Siberica is het enige bedrijf dat in 2011 is goedgekeurd door COSMOS Standard AISBL.




Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pinus Sibirica Needle Water*, Rhodiola Rosea Root Extract*, Flavocetraria Nivalis ExtractWH*, Diplazium Sibiricum Leaf/Stem ExtractWH*, Crepis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Hydrolyzed Wheat Protein , Aralia Mandshurica Leaf/Stem Extract*, Malva Sylvestris Flower Extract*, Saponaria Officinalis Root Extract*, Glycine Soja Oil*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool.


Prijs: € 10,95 - ean: 4743318118451
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Granaatappel Verstevigende Dagcrème

Granaatappel Verstevigende Dagcrème

30ml, Prijs:€ 25,99
Weleda

Handzeep 7 kruiden

Handzeep 7 kruiden

300 ml, Prijs:€ 5,59
Sonett