search
 

Huidtype: 

Merken: 

Uitvoering: 

lichaamsdeel: 

herkomst: Winter Hand Cream
75ml,  € 6,95   

Vol met krachtige extracten van Siberische planten en kruiden die de ijzige kou aldaar weten te overleven; zij vormen de beste remedie om de handen te helpen beschermen tegen winterkou en voorzien de huid van intensieve voeding en hydratatie. Daarnaast ruikt deze handcreme ook nog eens super lekker!

Rhodiola rosea (goudswortel): adaptogene plant, staat erom bekend een verbazingwekkend vermogen te hebben zich aan te passen aan zeer zware en sterk veranderende externe omstandigheden. Lees hier meer over adaptogenen. Rijk aan antioxidanten, essentiële aminozuren, sporenelementen, vitaminen en flavonoïden. Beschermt in de strijd tegen schadelijke omgevingsfactoren en stimuleert de doorbloeding en productie van bèta-endorfines, die de huid ontspannen. Het herstelt beschadigde en snel geïrriteerde huid en helpt het te vernieuwen en verjongen. 

Daurian roos: de vruchten van deze plant (rozenbottels) zijn rijk aan vitamine B, E en R (rutine), betacaroteen, keratine, organische zuren, tannines en bevatten 50x meer vitamine C dan een citroen. Wordt van oudsher ingezet ter versterking van het immuunsysteem, genezing van wonden en versnellen van herstel- en regeneratieprocessen. In cosmetische producten helpt Daurian roos bij het herstellen en voeden van de huid en activeert het de huidcel stofwisseling.

Panthenol speelt een belangrijke rol in de huidcelstofwisseling en dus aan bijv. wondheling of huidverjonging. Na aanbrenging op de huid wordt het door de huid zelf omgezet in vitamine B5 oftewel pantotheenzuur. Panthenol wordt goed door de huid opgenomen en heeft een hydrofiele (wateraantrekkende) werking, wat betekent dat het helpt de vochtigheidsgraad van de huid te optimaliseren of normaliseren. Doordat het sterk hydraterend werkt helpt het een erg droge, schilferige of ruwe huid te verzachten. Heeft een ontstekingsremmende en jeukverminderende werking, en helpt de huid te kalmeren bij contact-allergieen, irritatie of (zon)verbranding.
Prijs: € 6,95 - ean: 4607174431638
Ook gekocht:
Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

Regeneratie Serum

Regeneratie Serum

vitaliteit en hydratatie voor de rijpere huid

30ml, WeekAktie: van € 62,95 voor € 50,35
Dr. Hauschka

Regeneratie Dagcreme

Regeneratie Dagcreme

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml, WinterAktie: van € 58,50 voor € 49,65
Dr. Hauschka

Regeneratie Crème Hals en Décolleté

Regeneratie Crème Hals en Décolleté

40ml, WinterAktie: van € 54,95 voor € 46,65
Dr. Hauschka