search
 







Hydraterende Vloeibare Zeep


momenteel niet leverbaar

500ml,  € 4,99   

Hydratatie

Natura Siberica is het enige bedrijf in de wereld dat gebruik maakt van Siberische Pijnboomolie en wilde Altai Duindoornolie als basis voor hun cosmetica producten.
Siberische Pijnboomolie is rijk aan vetzuren. De olie zit vol met vitamine E en F, die de huid hydrateren en prachtig zacht maken. De Altai Duindoorn bes is de rijkste natuurlijke bron van vitamine A en Omega 3, 6, 7, 9.
Daarnaast bevat het ook 22-vetzuren, 42 verschillende lipiden en 36 soorten Flavonoïden (krachtige antioxidanten) Dankzij deze eigenschappen word de huid tegelijkertijd verstevigd, verjongd en gehydrateerd.

Deze natuurlijke delicate vloeibare crème-zeep van Natura Siberica voor de handen reinigt, voedt en helpt de natuurlijke balans van uw huid te behouden.
De samenstelling van de oliën en extracten voeden de huid van uw handen op effectieve wijze en verhogen de huidtoon en huidelasticiteit.

De handzeep bevat wild geoogste Rodiola Rosea, Altai Zwenkgras en biologische Bluet, die er voor zorgen dat de huid zacht wordt gereinigd met behoud van haar natuurlijke evenwicht.
Ze vullen de natuurlijke vochtbalans van de huid aan, waardoor de huid perfect wordt gehydrateerd en geconditioneerd




Prijs: € 4,99 - ean: 4607174431003
Ook gekocht:
Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

LL Regeneration nachtcreme

LL Regeneration nachtcreme

50ml, WeekAktie:
van € 43,99 voor € 35,15
Annemarie Borlind

Regeneratie Bodymilk

Regeneratie Bodymilk

hydrateert en verstevigt

150ml, Prijs:€ 38,95
Dr. Hauschka

Natracare Babydoekjes

Natracare Babydoekjes

50st, Prijs:€ 5,69
Natracare