search
 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 







Na De Beet roller

Voor "voor" en "na" insectenbeten




10ml,  € 9,95   

Nadebeet is een 100% plantaardige en natuurlijke formule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Nadebeet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde compositie van essentiële oliën die bekend staan om hun ontgiftende, jeukstillende en van nature insect werende eigenschappen op basis van de huidverzorgende jojoba olie. Voorheen was dit product bekend onder de naam anti-insect roller. Vanwege wetgeving is de naam veranderd naar NaDeBeet. De formule is hetzelfde gebleven.

Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden.



Na De Beet zit in een handige roller van 10 ml die makkelijk en snel op de huid is aan te brengen en die door de toevoeging van jojobaolie zacht is voor de huid. Na een beet zo snel mogelijk na de beet aanbrengen. Dezelfde plek 3 x per dag 3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden.


Simmondsia californica, Eucalyptus citriodora, Juniperus virginiana, Lavandula x intermedia, Pelargonium graveolens, Cinnamomum zeylanicum, Syzygium aromaticum, Tagetes minuta, Nepeta cataria.


Prijs: € 9,95 - ean: 8714243047785
Ook gekocht:
Rozencrème

Rozencrème

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

50ml, Prijs:€ 22,9
Martina Gebhardt

Hand & Nail Hand Cream

Hand & Nail Hand Cream

100ml, Prijs:€ 15,9
Martina Gebhardt

ProBalance verzachtende Oogfluid

ProBalance verzachtende Oogfluid

bij gevoelige, naar allergie neigende huid

15ml, Prijs:€ 20,35
Dado Sens

Basis Sensitiv Q10 Anti-Age Nachtcrème

Basis Sensitiv Q10 Anti-Age Nachtcrème

Hydraterende verzorging

50ml, Voordeel:
van € 16,25 voor € 14,25
Lavera