search
 

Mondverzorging: 

Merken: 

Features: 

lichaamsdeel: Tandpasta whitening gevoelige tanden
75ml,  € 7,49   

Met natuurlijk souak extract

Eigenschappen

Deze whitening tandpasta voor een frisse adem biedt een volledige dagelijkse verzorging voor witte en gezonde tanden. Door de proteolytische werking wordt de verwijdering van tandsteen en tandplak bevorderd. De zachte en effectieve bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd. De formule is rijk aan fluoride.

Werking

Maakt de tanden witter en helpt om tandplak en tandsteen te verwijderen door de proteolytische werking. Hierbij bestrijden twee enzymen de tandplak door peptide-bindingen, die proteïnen met elkaar verbinden, te vernietigen.

Herstelt en versterkt het tandvlees door de samentrekkende en stimulerende eigenschappen van het natuurlijke souak extract. Souak wordt gemaakt uit schaafsel van de walnootbast.

Reinigt de tanden voorzichtig met polijstmiddel, waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke beschermlaagPoets, na elke maaltijd, gedurende 3 minuten zacht de tanden tot aan het tandvlees. Breng voor een frisse adem, voor het spoelen van de mond, nog een kleine hoeveelheid tandpasta aan op de tandenborstel en poets voorzichtig de tong. Bevat natriummonofluorfosfaat en munt.


Prijs: € 7,49 - ean: 3283950911108
Ook gekocht:
SUN Fluid SPF 30

SUN Fluid SPF 30

125ml, Prijs:€ 20,35
Dado Sens

Nachtcreme Songe Fleuri

Nachtcreme Songe Fleuri

regenererende nachtcreme

50ml, Prijs:€ 26,6
Cattier

Haarkleur Henna, Amla & Jatropha

Haarkleur Henna, Amla & Jatropha

Amla en Jatropha maken de kleur nog sterker

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Voedende dagcreme secret botanique

Voedende dagcreme secret botanique

Droge en gevoelige huid

50ml, Prijs:€ 22,07
Cattier