search
 

Bambo OrganicBaby en kind ( Babybillen)


Wasbare luier one size blauw/wit
1st,  Prijs: € 22,45   

De Bambooty all in one wasbare luier is gemaakt van een zachte en ademende stof, speciaal voor de tere huid van je kind. De mooie print zorgt ervoor dat je kind elke dag weer leuk voor de dag komt. 
De wasbare luier is verkrijgbaar in 1 maat van 2,5-22 kg. Het bijzondere ontwerp kan op verschillende manieren worden vastgezet met handige drukknoopjes. Hierdoor groeit de wasbare luier mee met het kind en is deze geschikt is voor een pasgeboren baby, dreumes en peuter.
De Bambooty all in one wasbare luier is helemaal compleet met 3 bamboe inleggers, waarvan 2 vastgenaaide inleggers en 1 inlegger met drukknoopjes. De inleggers zijn extra zacht aan de bovenkant. De wasbare luier kan geheel in de wasmachine.

Waarom is de wasbare luier een slimme keuze?
- Wasbare luiers zijn beter voor het milieu dan wegwerpluiers. Ze geven veel minder afval en scoren beter op energieverbruik, zelfs als je wassen meetelt. 
- De totale kosten van een wasbare luier zijn lager dan een wegwerpluier. Je kan de luiers zelfs ook nog gebruiken voor een tweede kindje. 
- Bij gebruik van een wasbare luier kan je kind eerder zindelijk zijn! Met een wasbare luier voelt een kind beter een natte luier en dat is belangrijk voor het zindelijk worden. 

Belangrijkste kenmerken:
- Zachte en ademende stof
- Leuke print
- Verkrijgbaar in 1 maat van 2,5-22 kg
- Uniek ontwerp voor pasgeboren baby tot peuter.
- All-in one wasbare luier
- Inclusief 3 bamboe inleggers met zachte bovenkant
- Kan geheel in de wasmachineDoe de luier om de billen van het kind en maak aan de voorkant vast met de drukknoopjes.


Prijs: € 22,45 - ean: 610696027313