search
 

Alqvimia,  LichaamsverzorgingMassage/Body olie ( Voor Haar /Body olie)


Queen of Egypt Body Oil

magie voor drukbezette vrouwen


150ml,  WeekAktie: van € 59,95 voor € 50,95   

Queen of Egypt is bedoeld als extra steuntje in de rug voor de druk bezette vrouw. De producten hebben een heerlijke, exotische geur, hetgeen de vrouwen als eerste aanspreekt, maar de werking gaat veel verder. De combinatie van wierook en mirre creëert een aroma dat bijdraagt aan een innerlijke balans, de emoties stabiliseert en daarmee eigenwaarde en zelfvertrouwen ondersteunt.

Ingrediënten:

Plantaardige oliën
Amandelolie draagolie
Essentiële oliën
Mirre Mirre staat bekend om haar ontsmettende eigenschappen en is heilzaam voor vrouwen die zich lusteloos, “koud” en verstopt voelen. Mirre geeft de vrouwen meer sensualiteit en zelfvertrouwen. De olie heeft een adstringerende, anti-bacteriële en anti-schimmel werking, is bovendien kalmerend op het zenuwstelsel en gaat piekeren en mentale afwezigheid tegen. Bevordert celregeneratie waardoor het een herstellend effect op de huid heeft.
Wierookhars Wierook hernieuwt de innerlijke kracht bij nerveuze spanning en uitputting. Het gaat blokkades tegen die leiden tot geïrriteerdheid, rusteloosheid en slapeloosheid. Een heerlijke olie bij meditatie en yoga, omdat deze olie de concentratie bevordert en de geest bedaart


Lichaamsolie voor vrouwelijke energie om borsten, onderbuik, voetzolen, nek en schouders mee in te masseren. Als verjongende en huidherstellende olie. Ook bij psoriasis, plaatselijk toe te passen.


Almond oil and essential oils of incense and myrrh


Prijs: € 50,95 - ean: 8420471001566
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk,145ml

milde compenserende basisverzorging
WeekAktie: van € 25,95 voor € 22,05
Dr. Hauschka

Anti Stress Body Oil

Anti Stress Body Oil,150ml

voor lichamelijke en geestelijke ontspanning
Prijs: € 53,95
Alqvimia

Queen of Egypt Eau de Toilette

Queen of Egypt Eau de Toilette ,100ml

innerlijke balans
Prijs: € 62,95
Alqvimia

Cleopatra (Queen of Egypt) Badgel

Cleopatra (Queen of Egypt) Badgel,400ml


Prijs: € 31,95
Alqvimia