search
 







Bebe bio micellair water zacht




500ml,  € 14,75   

Ontdek deze vakkundig geformuleerde, biologisch-gecertificeerde en hypoallergene lijn babyverzorgingsproducten gemaakt met Jonzac thermaal water, het actieve bestanddeel dat bekend staat om zijn zuiverheid.

Jonzac thermale water is vol voordelen voor de babyhuid
- rustgevend bij terugkerende roodheid van de babyhuid, 
- herstellend om de natuurlijke barrière van de huid te versterken
- isotone om perfecte hechting aan de huid te verzekeren de natuurlijke balans van de huid te verstoren

Deze voordelen worden aangevuld met toegevoegd L-PCA, een bron van natuurlijke hydratatie (1) dat bijdraagt tot de versterking van de barrière van de huid om maximale fysiologische bescherming voor uw baby's huid te bereiken.

Elk product is volkomen veilig om te worden gebruikt bij baby's (zonder label allergenen en sulfaat-vrij) met ingrediënten die speciaal met liefde geselecteerd zijn voor hun zachtheid en hoge tolerantie.

Dit hydraterende micellair water biedt een echte fysiologische bescherming voor de huid en verhelpt onzuiverheden op het gezicht en lichaam van uw baby. De huid voelt zach en schoon met een aangename en verfrissende geur. De hypoallergene formule is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Bevat geen:
- Parabenen
- Alcohol
- EDTA
- PEG's
- Ftalaten
- Fenoxyethanol



Rijkelijk aanbrengen op een stukje watten en zachtjes aanbrengen op het gewenste gebied (gezicht, lichaam, handen, etc). Herhaal het aanbrengen tot het watje schoon is. Alleen aanbrengen op een gezonde, onbeschadigde huid.


Aqua (Water)*, Anthemis Nobilis Flower Water**, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Levulinate, Lactobacillus Ferment, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Lactic Acid
*water and Jonzac thermal spring water
**Ingredients from organic farming


Prijs: € 14,75 - ean: 3517360012415