search
 







Bebe Bio zachte reinigingsdoekjes




40st,  € 7,49   

Ontdek deze vakkundig geformuleerde, biologisch-gecertificeerde en hypoallergene lijn babyverzorgingsproducten gemaakt met Jonzac thermaal water, het actieve bestanddeel dat bekend staat om zijn zuiverheid.

Jonzac thermale water is vol voordelen voor de babyhuid
- rustgevend bij terugkerende roodheid van de babyhuid 
- herstellend om de natuurlijke barrière van de huid te versterken
- isotone om perfecte hechting aan de huid te verzekeren de natuurlijke balans van de huid te verstoren

Deze voordelen worden aangevuld met toegevoegd L-PCA, een bron van natuurlijke hydratatie (1) dat bijdraagt tot de versterking van de barrière van de huid om maximale fysiologische bescherming voor uw baby's huid te bereiken.

Elk product is volkomen veilig om te worden gebruikt bij baby's (zonder label allergenen en sulfaat-vrij) met ingrediënten die speciaal met liefde geselecteerd zijn voor hun zachtheid en hoge tolerantie.

Ideaal voor thuis of op reis (in de auto, op vakantie, etc.), zorgen deze doekjes voor zachte en rustgevende zuivering met respect voor de gevoelige huid. De hypoallergene formule is verrijkt met Jonzac thermaal water en L-PCA dat helpt bij het behoud van de hydrolipide film van de huid en uitdroging voorkomt.

- Bevat geen parabenen, alcohol, EDTA, PEGs, ftalaten, phenoxyethanol.
- 100% biologisch katoen



Gebruik een of meer doekjes om gezicht, lichaam en luiergebied reinigen.
Sluit de verpakking volledig na elk gebruik.
Als gevolg van het textuur van 100% biologisch afbreekbaar katoen kan het voorkomen dat meerdere doekjes per keer uit de verpakking komen.
Niet wegwerpen in het toilet


Aqua (Water)*, Anthemis Nobilis Flower Water**, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Levulinate, Lactobacillus Ferment, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium PCA, Parfum (Fragrance)
*water and Jonzac thermal spring water
** organic ingredients


Prijs: € 7,49 - ean: 3517360012446