search
 







Rehydrate H2O booster huidverzorgende lotion




150ml,  € 21,49   

De Eau Thermale Jonzac® H2O BOOSTER lotion is de eerste stap in de schoonheidsroutine om de huid perfect voor te bereiden op het gebruik van huidverzorgingsproducten. Het dient als een werkzaamheidsbooster en verbetert het effect van alle producten die na de lotion worden aangebracht.
Het is net zo verfrissend als een reinigingswater en zo geconcentreerd als een huidverzorgingsproduct dat bijdraagt aan het hydrateren van de huid, waardoor deze perfect glad en stralend blijft.

Geformuleerd met 20% Jonzac thermaal bronwater, natuurlijk hyaluronzuur voor diepe hydratatie van de bovenste huidlagen , een natuurlijke actieve ingrediënt om hydratatie te herstellen, gepatenteerde L-PCA.

Voorbereiding op dagelijkse verzorging
Hydrateert intensief
Geschikt voor de gedehydrateerde huid, inclusief gevoelige huid
Hoge tolerantie
Niet comedogeen
Parfumvrij
Dermatologisch getest
Geformuleerd en getest om het risico op allergische reacties te minimaliseren



Breng ‘s ochtends en/of ‘s avonds aan op een gereinigde huid. Masseer het gezicht en de hals licht in met de vingertoppen tot het product volledig is opgenomen en breng vervolgens de dagelijkse huidverzorging aan.


Aqua/(Water/Eau**, Anthemis Nobilis Flower Water*, Pentylene Glycol, Triethyl Citrate, Sodium Levulinate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium Benzoate, Glycerin, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hydroxide


Prijs: € 21,49 - ean: 3517360013870