search
 

Huidtype: 

Merken: 

Doelgroep: 

Zelfzorg: 

Supplementen: 







Zilver zalf




50ml,  € 15,95   

Een anti bacteriele zalf met zilver en zink, kalmeert en verlicht.

De Zilver Zalf van Bioturm bevat een combinatie van micro-zilver en zink. De zalf kalmeert en werkt verlichtend bij neurodermitische aanvallen en bij een rode of jeukende huid. Zuivere plantenoliën verzorgen de huid met hoogwaardige lipiden en vocht. Irritaties worden minder en de huid komt tot rust. De Zilver Zalf is vooral geschikt voor lokaal gebruik op kleinere huidvlakken. De zalf vermindert ontstekingen en roodheid, verzorgt de huid en maakt ze soepel. Maakt de huid weer gezond. Door de antibacteriële werking van het zilver zorgt de Zilver Zalf van Bioturm ook bij de jeugdige probleemhuid (onzuivere huid/acne) voor een verbeterd huidbeeld. Bevat geen kleurstoffen, parfum of geurstoffen.

 

Het zilver in deze zalf is micro-zilver. Micro-zilver is te groot om door de huid te dringen, het blijft op de huid liggen en bij de eerstvolgende reiniging wordt het weer afgewassen. De Zilver Zalf bevat dus GEEN nano-zilver. 




Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Arachidyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Silver, Xanthan Gum, Zinc Oxide, Silver Citrate, C14-22 Alcohol, Arachidyl Glucoside, C12-20 Alkyl Glucoside, Tocopherol, Behenyl Alcohol, Citric Acid, Oryzanol

* van gecontroleerd biologische landbouw


Prijs: € 15,95 - ean: 4260026691118
Ook gekocht:
Zink zalf nr30

Zink zalf nr30

50ml, Prijs:€ 12,95
BioTurm

Reinigend masker met munt en salicylzuur

Reinigend masker met munt en salicylzuur

verfijnt het huidbeeld

2x7,5ml, Prijs:€ 3,95
Logona

Baby Verzorgende creme

Baby Verzorgende creme

75ml, Prijs:€ 7,99
Lavera

Men Active Deo Stick

Men Active Deo Stick

40ml, Prijs:€ 7,35
Speick