search
 

Merken: 

Make-up: 

Kleur: 

Gebruik: 

lichaamsdeel: 







Lipstick oriental Bay Plum

moisture boost




1st,  € 26,00   

Ontdek lippenstiften zo gezond dat je ze bijna kunt opeten. Antipoden Lipsticks zijn om twee redenen superieur aan andere op de markt:

- Zo gezond. Natuurlijke, gezonde, eetbare ingrediënten maken deze lipsticks veiliger om te dragen.

- Vochtverhogend. Voedingsrijke pure plantaardige oliën zorgen ervoor dat deze lipsticks in conditie blijven als ze kleuren.

 

De inspiratie voor de formulering van deze lipsticks was natuurlijke gezondheidssupplementen. In de loop van haar leven kan een vrouw wel drie kilogram lipstick in haar lichaam opnemen. Ze absorbeert het door de huid van haar lippen, of slikt het als ze eet of drinkt. Daarom heeft Antipodes deze lippenstiften geformuleerd met ingrediënten die niet alleen veilig zijn om te consumeren, maar ook gezond zijn!

 

Moisture-Boost Natural Lipsticks zijn gecertificeerd vegetarisch door de UK Vegetarian Society (VegSoc). Dit is de oudste en meest gerespecteerde vegetarische organisatie ter wereld. Het enige dierlijke bijproduct dat we in onze lippenstiften gebruiken, is bijenwas - een duurzaam ingrediënt van liefdevol gehouden bijen.

 

Ï'm so healthy you could almost eat me"

 




Avocado-olie: verpakt met essentiële vetten, vitamines en mineralen helpt ons "Groen goud voor de huid" de productie van collageen te verhogen en uw lippen mooi vochtig en fris te houden. Calendula-olie: helende olie uit de goudsbloembloem heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Teunisbloemolie: deze eetbare olie is zo rijk aan gezonde vetten dat hij wordt gebruikt als een natuurlijk voedingssupplement. Arganolie: de Marokkaanse notenolie balanceert de olieproductie en hydrateert de lippen voor een zachte, vochtige afdronk. Er is ook antibacteriële bijenwas, diep vochtinbrengende sheaboomboter en jojoba-olie toegevoegd, en zelfs extra vitamine E voor extra lipvoeding.


Prijs: € 26,00 - ean: 9421903925572
Ook gekocht:
Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145ml, Prijs:€ 20,95
Dr. Hauschka

Regeneratie Serum

Regeneratie Serum

vitaliteit en hydratatie voor de rijpere huid

30ml, WeekAktie:
van € 62,95 voor € 50,35
Dr. Hauschka

Regeneratie Dagcreme

Regeneratie Dagcreme

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml, LenteAktie:
van € 58,50 voor € 49,65
Dr. Hauschka