search
 

Ohm CollectionLichaamsverzorging ( Deodorant /Lavendel)


Deodorant Crème Blue Lavender
50ml,  Prijs: € 24,00   

Deze wild geplukte lavendel staat bekend als de schoonste en beste lavendel die er is. In de Ayurveda-traditie wordt gesproken over het kalmeren van de geest, het loslaten van spanning en angsten. Licht, lief en thuis.

Onze krachtige lavendel wordt gekweekt in het unieke mediterrane klimaat van Zuid-Frankrijk, waar het zowel wild geoogst als biologisch geteeld wordt. Het natuurlijke
vitaliteit en levenskracht van beide cultivars, wanneer verenigd, bieden uitzonderlijke therapeutische kwaliteiten. Onder de vele voordelen van het beoefenen van mindfulness met lavendel, zijn het verlichten van spanning en het opwekken van kalmte de meest bekende. Hoewel lavendel ook als een ontsmettingsmiddel en natuurlijk insectenwerend middel fungeert, is het zoete en ontspannende maar enigszins scherpe bloemenaroma het meest directe voordeel dat het dragen van deze geur met zich meebrengt.
Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Linalool**, d-Limonene** *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils.


Prijs: € 24,00 - ean: 8718868178336
Ook gekocht:
Q10 Anti-ageing Moisturizing Cream

Q10 Anti-ageing Moisturizing Cream,50ml

met het regenererende co-enzym Q10
Prijs: € 12,99  € 11,35
Lavera

Perfect Hold Hair Spray

Perfect Hold Hair Spray,200ml


Prijs: € 39,95
Intelligent Nutrients

Bodylotion Exotic Vanille-Kokos

Bodylotion Exotic Vanille-Kokos,200ml


Prijs: € 7,95  € 6,95
Lavera

Douchegel/ body wash active touch

Douchegel/ body wash active touch,200ml


Prijs: € 5,45
Lavera