search
 

Ohm CollectionLichaamsverzorging ( Deodorant)


Deodorant Neroli trial size


5gr,  Prijs: € 3,95   

Deo Dorant is nu ook beschikbaar in proefmaat! De Ohm Deo Dorant is gemaakt van exclusieve wildgeworden, biologisch gecultiveerde, koudgeperste en pure ingrediënten die zowel People als Planet ten goede komen.

• Deze mini Deo Dorant gaat maximaal twee weken mee
• 100% natuurlijke ingrediënten
• Vrij van aluminium en kunststof
• Vegan & Cruelty Gratis
• Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
• Verkrijgbaar in 3 heerlijke geuren

Neroli (Citrus aurantium) werd gebruikt door de oude Egyptenaren om de geest, lichaam en geest te genezen. Het werd hoog aangeschreven en wordt gebruikt door de priesteressen en priesters. Het is fruitig en zoete aroma is zeer rustgevend en ontspannend.

Neroli olie komt uit de bloemen van de sinaasappelboom. Zo genoemd naar Prinses van Neroli zoals ze gebruikt om parfum haar handschoenen en gebruikte het in haar baden. De bloemblaadjes van oranje bloemen symboliseren onschuld en het veiligstellen van de liefde.

Neroli heeft een licht zoete, aardse bloemig aroma met een unieke diepte.

Deze Ohm Blend® bestaat uit: Citrus Aurantium Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Natrium bicarbonaat.

The Ohm Collection Deodorant Neroli is 100% natuurlijk en bestaat uit ingredienten met elk hun eigen geur en zijn van de hoogste kwaliteit, biologisch of wildcrafted.Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels bijvoorbeeld net na het douchen als de huid nog een beetje vochtig is. Zo nodig gedurende de dag een keer herhalen.
Niet gebruiken na het scheren.
Vermijd vocht in de verpakking.
The Ohm Collection Deodorant wordt geleverd in een decoratief busje met fijne en grove strooiopeningen, zodat u de poeder makkelijk kunt doseren.


Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Fractionated Coconut Oil, Jasmine Enfleurage Oil, Calendula Powder (Certified Organic), Maca Powder (Certified Organic), Amethyst Powder (Charged – Non Nano), Cedarwood Oil (Certified Organic), Tea Tree Oil (Certified Organic).


Prijs: € 3,95 - ean: 8718868178275