search
 







Knetter bad rood,1stk




1sach,  € 3,49   

KNETTER ZORGBAD

Water aan - nu wordt er geknetterd en gekleurd! Fijne  voedende badkristallen knetteren in het water, kleuren het rood en zorgen voor de zachte huid van het kind. De ontdekking van kleuren en geluiden maakt baden en wassen een ervaring. Recept op basis van natuurlijke ingrediënten. Met natuurlijke kleuren, biologische calendula, vitamine E, zeezout en fruitige cranberry-papaya geur.

 

- Voor eenmalig gebruik

- Met natuurlijke kleuren

- Huidvriendelijkheid dermatologisch bevestigd

- Bevlekt geen huid of bad

- Voor kinderen vanaf 3 jaar



Open het zakje met droge vingers en laat de inhoud druppelen in tot ongeveer 35-38 ° C warm water. De verzorging kan al beginnen in het knetterende, rode badwater. Wij adviseren een zakje voor een halfvol bad met ongeveer 70 liter water. Spoel het bad en de voegen na het aanbrengen direct af met warm water.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Gebruik onder direct toezicht van volwassenen. Niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met textiel en voegen. Bewaar de verpakking. Koel en droog bewaren.


Maris Sal, Calcium Carbonate, Sucrose, Solanum Tuberosum Starch, Glucose, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Beta Vulgaris Root Juice, Tocopherol, Calendula Officinalis Flower Extract*, Lactose, Carbon Dioxide, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltodextrin, Silica, Parfum, CI 75470, Limonene, Linalool

* van gecertificeerde biologische landbouw 


Prijs: € 3,49 - ean: 4030651044463
Ook gekocht:
Badwaterkleur 3x

Badwaterkleur 3x

Grappig, kleurrijk badwater

3sach, Prijs:€ 5,29
Tinti

Rescue remedy Cream

Rescue remedy Cream

Bachbloesem remedy

30gr, Prijs:€ 14,49
Bach

Badwaterkleur Geel

Badwaterkleur Geel

Grappig, kleurrijk badwater

1sach, Prijs:€ 1,49
Tinti

Tover Bad Roze

Tover Bad Roze

Bruisbal met verrassing

1st, Prijs:€ 2,99
Tinti