search
 

Merken: 

Make-up: 

Kleur: 

Features: 

lichaamsdeel: 







Transparante Top Coat

Toplaag ter bescherming van de nagellak




11ml,  € 13,90   

De topcoat:

Je vegan top coat (top coat) geeft je nagellak meer glans, levendigheid en duurzaamheid. Het beschermt je mooie manicure en je hebt er langer plezier van!

Het bijzondere:

• Gecertificeerd veganistisch

• 100% plantaardige oplosmiddelen

• Unieke formule 86% natuurlijk

• Formule zonder microplastics

 



Toepassingstip:

Om zo lang mogelijk van je nagellak te kunnen genieten, raden we aan eerst een laag base coat aan te brengen en daarna 2-3 lagen normale nagellak. Breng nog een laag topcoat aan om de nagellak af te dichten.


ETHYL  ACETATE, BUTYL  ACETATE, CELLULOSE ACETATBULYRAT, ISOPROPYL ALCOHOL, METHOXYPROPYLACETAT ACETAT, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ETHYLMETHACRYLAT, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, SD ALCOHOL 39-D


Ons doel is om bij elk van onze producten een perfecte harmonie te creëren tussen een zeer hoge kwaliteit en de grootst mogelijke natuurlijke oorsprong. Al onze producten zijn vegan en vrij van wreedheid en we zijn er trots op geregistreerd te zijn door Vegan Society en PETA. Onze producten zijn ook 14-vrij, wat betekent dat ze vrij zijn van de volgende schadelijkste ingrediënten die nog steeds vaak worden gebruikt bij de productie van nagellak: ftalaten (inclusief dibutylftalaat (DBP), diethylhexylftalaat (DEHP)), tolueen ( ook: methylbenzeen), xyleen, kamfer, formaldehyde, formaldehydehars, ethyltosylamide, trifenylfosfaat, hars, organohalogeenverbindingen (AOX), parabenen, siliconen, geuren, dierlijke ingrediënten. Bovendien bevat deze nagellak geen microplastic. Al onze nagellakken zijn van hoge kwaliteit met levendige kleuren vanaf de eerste spread en een houdbaarheid van maximaal zeven dagen.


Prijs: € 13,90 - ean: 705632381700
Ook gekocht:
Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

milde compenserende basisverzorging

145ml, Prijs:€ 26,5
Dr. Hauschka

Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Deodorant Rozen

Deodorant Rozen

effectief en mild voor je huid

50ml, LenteAktie:
van € 14,95 voor € 12,65
Dr. Hauschka

Nagellak Believe

Nagellak Believe

Transparant Roze

5ml, Prijs:€ 12,95
Kia Charlotta