search
 

Merken: 

Make-up: 

Kleur: 

Features: 

lichaamsdeel: 







Transparante Base Coat

Basislaag voor de nagellak




11ml,  € 13,90   

De Base Coat:

Je vegan base coat verzorgt en beschermt je nagels tegen verkleuring en zorgt voor een egaal oppervlak. Een musthave voor je perfecte manicure!

Het bijzondere:

• Gecertificeerd veganistisch

• 100% plantaardige oplosmiddelen

• Unieke formule 90% natuurlijk

• Formule zonder microplastics

• Beschermt tegen verkleuring

 



Toepassingstip:

We raden twee dunne laagjes nagellak aan om de beste dekking te krijgen. Voor een extra langhoudende manicure breng je eerst een base coat aan en daarna een top coat. De nagellak blijft ongeveer 4-7 dagen op je nagels zitten zonder te chippen.


ETHYL  ACETATE, BUTYL  ACETATE, CELLULOSE ACETATBULYRAT, ISOPROPYL ALCOHOL, METHOXYPROPYLACETAT ACETAT, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ETHYLMETHACRYLAT, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, SD ALCOHOL 39-D


Ons doel is om bij elk van onze producten een perfecte harmonie te creëren tussen een zeer hoge kwaliteit en de grootst mogelijke natuurlijke oorsprong. Al onze producten zijn vegan en vrij van wreedheid en we zijn er trots op geregistreerd te zijn door Vegan Society en PETA. Onze producten zijn ook 14-vrij, wat betekent dat ze vrij zijn van de volgende schadelijkste ingrediënten die nog steeds vaak worden gebruikt bij de productie van nagellak: ftalaten (inclusief dibutylftalaat (DBP), diethylhexylftalaat (DEHP)), tolueen ( ook: methylbenzeen), xyleen, kamfer, formaldehyde, formaldehydehars, ethyltosylamide, trifenylfosfaat, hars, organohalogeenverbindingen (AOX), parabenen, siliconen, geuren, dierlijke ingrediënten. Bovendien bevat deze nagellak geen microplastic. Al onze nagellakken zijn van hoge kwaliteit met levendige kleuren vanaf de eerste spread en een houdbaarheid van maximaal zeven dagen.


Prijs: € 13,90 - ean: 705632381717
Ook gekocht:
Color Voorbehandeling

Color Voorbehandeling

100ml, Voordeel:
van € 11,95 voor € 10,45
Logona

Soft eye make-up remover

Soft eye make-up remover

met bio aloe vera en duindoorn

100ml, Voordeel:
van € 7,49 voor € 6,55
Lavera

Colour & Shine conditioner

Colour & Shine conditioner

Voor geverfd en behandeld haar

200ml, Prijs:€ 14,95
Madara

Sensitive & Repair tandpasta

Sensitive & Repair tandpasta

met bio kamille en natriumfluoride

75ml, Prijs:€ 4,99
Lavera