search
 

Huidtype: 

Merken: 







Superfood 2-in-1 Face & Eye Serum

met Vitamin C & Kojic Acid




30ml,  € 39,95   

Superfood 2-in-1 Face & Eye Serum | with Vitamin C & Kojic Acid

Verhelderend serum voor gezicht & ogen met vitamine C & kojiczuur. Voor alle huidtypes. Superfood 2-in-1 Face & Eye Serum dringt diep in de huid zodat deze stevig en helder wordt. De gemakkelijk opneembare formule levert essentiële vitamines, mineralen en voedingsstoffen die bijdragen aan de vitaliteit van de huid, waardoor de huid steviger wordt, pigmentvlekken lichter worden en de uitstraling wordt versterkt door een stralende teint.

Kojic Acid: Verheldert op natuurlijke manier de huid. Vermindert het uiterlijk van pigmentvlekken. Vitamine C: rijk aan antioxidanten. vermindert de eerste tekenen van veroudering en van UV-schade. Zoethout: vermindert pigmentvlekken en geeft een egalere teint. Kurkuma: een krachtige huidverjonger voor een gladdere, gezonder uitziende huid.

Handgemaakt met liefde | Voor alle huidtypen, verhelderd en anti aging| Veilig in gebruik tijdens de zwangerschap | Voor vrouwen en mannen | Aanbevolen voor de leeftijd vanaf 16 jaar.

 

Milieuvriendelijke verpakking

Glazen fles

FSC-gecertificeerde buitendoos

Hoe onze verpakkingen te recyclen: glazen flessen en FSC-gecertificeerde buitendozen zijn 100% recyclebaar. Pompen en doppen zijn niet recyclebaar (vanwege gemengde materialen) en moeten apart worden weggegooid.



Superfood 2-in-1 Face & Eye Serum 's-ochtends en 's-avonds na het reinigen met de tonic. Masseer in het gezicht, nek en decolleté met kleine cirkelbewegingen. Gebruik je ringvinger om het serum rond de ogen te deppen. Aanbevolen voor de leeftijd vanaf 16 jaar. Test op een klein stukje huid voor gebruik. Ga niet verder als er irritaties ontstaan. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Wellness tip: laat de huid ontwaken en prikkel de zintuigen met sweet neroli, grapefruit en immortelle. Kalmeer je geest  met de wortel van vetiver en herstellende Petigrain. 


Prijs: € 39,95 - ean: 5060276388955
Ook gekocht:
Color & Care shampoo

Color & Care shampoo

voor gekleurd haar

250ml, Voordeel:
van € 7,49 voor € 6,55
Lavera

Wattenschijfjes katoen bio

Wattenschijfjes katoen bio

80st, Prijs:€ 2,25
Douce Nature

Superfood Brightening Moisturiser

Superfood Brightening Moisturiser

met Granaatappel en & Hyaluron

50ml, Prijs:€ 36,95
PHB

Hanoju Bio spirulina paper bag

Hanoju Bio spirulina paper bag

625tab, Prijs:€ 25,65