search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 

lichaamsdeel: 







Superfood Brightening Moisturiser

met Granaatappel en & Hyaluron




50ml,  € 36,95   

Superfood Moisturiser | with Pomegranate & Hyaluronic Acid

Verhelderende moisturizer met granaatappel en hyaluronzuur. Voor alle huidtypes. Superfood Moisturiser, lichte en romige vocht inbrengende crème laat de huid stralen. Voedt, verzacht en herstelt de huid. Het bevordert een egale teint en beschermt tegelijkertijd tegen tekenen van veroudering en schade van buiten af. De huid zal er steviger, stralender, gezond en verjongd uitzien en aanvoelen.

Hyaluronzuur: hydrateert en helpt vocht vast te houden voor een vollere, stevigere huid die straalt. Granaatappel: rijk aan vitamines, antioxidanten en ellaginezuur die beschermen tegen tekenen van veroudering en zorgen voor een zichtbaar heldere huid. Groene thee: helpt beschadiging door de zon te verminderen. Verbetert de huidtextuur en vermindert fijne lijntjes / rimpels.

Handgemaakt met liefde| Voor alle huid type, verhelderend en anti-aging| Veilig gebruik tijdens de zwangerschap| Voor vrouwen en mannen| Aanbevolen voor de leeftijd vanaf 16 jaar.



Gebruik Superfood Moisturiser 's-ochtends en 's-avonds na het reinigen van de huid en en gebruik van tonic of gezichtsgel. Masseer in het gezicht, nek en decolleté met kleine cirkelbewegingen. Gebruik je ringvinger om het serum rond de ogen in de huid te deppen. Test op een klein stukje huid voor het eerste gebruik. Ga niet verder als er irritaties ontstaan.

Wellness Tip: Geniet van het heerlijke aroma voordat je het in de huid masseert.


Prijs: € 36,95 - ean: 5060276388948
Ook gekocht:
Rozencrème

Rozencrème

beschermende opbouwende dagcrème

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Oranjebloesem Energeticum

Oranjebloesem Energeticum

50ml, Prijs:€ 23,99
Annemarie Borlind

Houten Voetvijl 23 x 4 cm

Houten Voetvijl 23 x 4 cm

1 st, Prijs:€ 3,95
Earth Therapeutics

Handzeep Rozen

Handzeep Rozen

met pompje

300ml, Prijs:€ 6,99
Sonett