search
 

Huidtype: 

Merken: 







Gentle Cleanser

met Rozebottel & Avocado




100ml,  € 19,95   

Gentle Cleanser | with Rosehip & Avocado | Scent Free

Zachte cleanser met rozenbottel en avocado. Voor de gevoelige huid, droge huid en eczeem. Gentle cleanser verwijdert voorzichtig alle sporen van make-up,  gifstoffen en onzuiverheden om je huid te verfrissen en te herstellen.
Biologische rozenbottelolie is rijk aan antioxidanten die de jeugdige gloed van de huid herstelt, vitamine A verbetert de vochtbalans en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Avocado-olie hydrateert en beschermt de huid. De Gentle Cleanser is rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E die de huid verzachten, ontstekingen verminderen en de elasticiteit van de huid verhogen.

Geurloos: vrij van etherische oliën en kunstmatige geurstoffen. Perfect voor een zeer gevoelige huid.

Hand gemaakt met liefde | Voor mensen met een gevoelige huid, droge huid en eczeem | Veilig tijdens de zwangerschap| Voor alle leeftijden vrouwen en mannen.



Gebruik de De Gentle cleanser 's-ochtends en 's-avonds. Spray direct op de huid of breng aan met een wattenschijfje. Test het op een klein stukje huid voor gebruik, ga niet verder als er irritaties optreden. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Aqua, Kaolin, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil**, Vegetable glycerin**, Glyceryl stearate, Stearic acid, Cetyl alcohol, Benzyl alcohol, Dehydro acetic Acid, Sorbic acid, Benzoic acid, Persea Gratissima (Avocado) oil**, Aloe barbadensis (aloe leaf) extract**, Xanthan gum, Coco glucoside, Rosa canina (Rosehip) seed oil**, Sclerotium gum, Sodium bicarbonate, Sodium phytate, Tocopherol. **Certified Organic Ingredients.


Prijs: € 19,95 - ean: 5060276388825
Ook gekocht:
Aloe Vera huidcreme

Aloe Vera huidcreme

50ml, Prijs:€ 31,9
Martina Gebhardt

ExtroDerm Reinigingscreme

ExtroDerm Reinigingscreme

voor de droge, gevoelige huid

150ml, Prijs:€ 20,35
Dado Sens

Complete Care tandpasta Mint

Complete Care tandpasta Mint

met bio munt en natriumfluoride

75ml, Voordeel:
van € 4,99 voor € 4,35
Lavera

Hydraterend Masker Rozen

Hydraterend Masker Rozen

Actief egaliserend

2x7,5ml, Prijs:€ 4,49
Logona