search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 







Gentle Rosehip Face & Eye Serum

met Rozebottel & Avocado




20ml,  € 24,95   

Gentle Face & Eye Serum | with Rosehip & Avocado | Scent Free

Dit 2-in-1 Face & Eye Serum is magnifiek. Gentle Face & eye serum voedt en vult vocht aan om de huid te herstellen voor een optimale gezondheid en uitstraling. Perfect voor de gevoelige huid en de huid die de eerste tekenen van veroudering vertoont.
Biologische rozenbottelolie is rijk aan antioxidanten die de jeugdige gloed van de huid herstellen en vitamine A die de vochtbalans verbetert en rimpels en fijne lijntjes vermindert.
Avocado-olie hydrateert en beschermt de huid. Het is rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E die de huid verzachten, ontstekingen verminderen en de elasticiteit van de huid verhogen.

Scent Free: Gentle Face & Eye serum is geurloos, vrij van etherische oliën en kunstmatige geurstoffen. Perfect voor een zeer gevoelige en reactieve huid.

Hand gemaakt met liefde | Voor mensen met een zeer gevoelige huid, droge huid en eczeem. | Veilig tijdens de zwangerschap| Voor alle leeftijden, vrouwen en mannen.

 

Milieuvriendelijke verpakking

Glazen fles

FSC-gecertificeerde buitendoos

Hoe onze verpakkingen te recyclen: glazen flessen en FSC-gecertificeerde buitendozen zijn 100% recyclebaar. Pompen en doppen zijn niet recyclebaar (vanwege gemengde materialen) en moeten apart worden weggegooid.



Breng de Gentle face & Eye serum aan op een schone huid onder de moisturiser.                       
Test het voor gebruik op een klein stukje huid. Ga niet verder als er irritaties ontstaan. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Aqua, Vegetable glycerin**, Biosaccaride gum-1, Caprylic / capric triglyceride**, Coco caprylate, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil**, Glyceryl stearate, Glyceryl stearyl citrate,  Lactic acid, Propanediol, Citric acid, Tartaric acid, Gluconic acid, Sclerotium gum, Cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Rosa canina (Rosehip) seed oil**, Hyaluronic acid, Glyceryl stearate, Carrageenan, Persea gratissima (Avocado) oil**, Aloe barbadensis (aloe leaf) extract**, Sodium citrate, Sodium phytate, Tocoherol. **Certified Organic Ingredients.


Prijs: € 24,95 - ean: 5060276388870
Ook gekocht:
Lavendel fijn kbA

Lavendel fijn kbA

etherische olie, kba kwaliteit

10ml, Prijs:€ 14,45
Farfalla

Patchouli, kbA

Patchouli, kbA

etherische olie, kba kwaliteit

5ml, Prijs:€ 7,2
Farfalla

AloeDent Tandpasta Triple Action

AloeDent Tandpasta Triple Action

met Co-Q10 en Tea tree olie

100ml, Prijs:€ 6,75
AloeDent

Nourish & Repair conditioner

Nourish & Repair conditioner

voor droog en beschadigd haar

200ml, Prijs:€ 14,5
Madara