search
 

Haarverzorging: 

Merken: 







Elixir Shampoo Shining Shikakai




200ml,  € 18,95   

Hair loves Shikakai: Voor glanzende soepelheid, intensieve hydratatie en gladmakende bescherming tegen gespleten haarpunten.

khadi Shining Shikakai Ayurvedic Elixir Shampoo is het hoogtepunt voor droog, dof haar. Het geeft intensief vocht en zorgt voor gladde haarlengtes. Het geheim van het magische effect is gebaseerd op het khadi Shining Shikakai-elixer. In dit ayurvedische plantenextract wordt de individuele werkzaamheid van met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden tot een geheel gecombineerd en versterkt. Het khadi Shining Shikakai Elixir wordt zorgvuldig geproduceerd boven een open vuur volgens oude Ayurvedische recepten in een traditioneel proces en ontvouwt zijn unieke geheim van actie.

Zelfs als u uw haar wast, kunt u voelen hoe uw haar, dat nog broos, moe of dof is, wordt baadt in levendig vocht. Het romige schuim van het elixer omhelst je lengtes en punten als een zijden jas.

De Shikakai-peulen zijn afkomstig van de acaciaplant Acacia Concinna en worden in de Ayurveda als een superfood beschouwd. Shikakai betekent in het Hindi "fruit voor het haar" en staat voor intensieve vochtindringing, glans en natuurlijke soepelheid. Samen met de rijke vochtinbrengende aloë vera vormt Shikakai in het khadi Elixir een droomteam voor stralende, gezonde soepelheid en een gladde haarstructuur - zonder enige chemicaliën.

Net als je haar en hoofdhuid heeft khadi Shining Shikakai Ayurvedic Elixir Shampoo een pH-waarde van 4,0 tot 5,0 - en brengt zo de pH-waarde van je hoofdhuid op een natuurlijke manier in balans. Als u uw haar natuurlijk kleurt, b.v. B. met khadi plantaardige haarkleuring, raden we de khadi Shining Shikakai Elixir Shampoo aan als een effectieve voorbereiding in het 3-stappenritueel. Het helpt zichtbaar om de helderheid van de kleur te beschermen.



khadi Shining Shikakai Ayurvedic Elixir Shampoo laat je het hydraterende effect op je haar en hoofdhuid voelen tijdens het wassen van je haar. De genezende magie van ons Ayurvedische recept ontvouwt zich. U kunt van dichtbij voelen hoe zacht de natuurlijke cosmetische shampoobasis reinigt en hoe regenererend het khadi Shining Shikakai-elixer in uw shampoo heeft. Omdat de Shining Shikakai Elixir Shampoo zo soepel voedt, raden we het vooral aan bij het overschakelen op natuurlijke haarverzorging en voor het reinigen voor het verven met kruidenhaarverf.

Dit is hoe de khadi Shining Shikakai Elixir Shampoo zijn speciale effect ontvouwt:

Doe een hoeveelheid die overeenkomt met je haarlengte in je hand en laat het schuimen met water.

Verdeel het fluweelzachte schuim over uw hoofdhuid om uw haarwortels te activeren en in de lengtes van het haar voor voedende verzorging.

U bent van harte welkom om de khadi Shining Shikakai Elixir Shampoo in te laten werken zodat de herstellende zorg zich volledig kan ontwikkelen.

Spoel de khadi Shining Shikakai Elixir Shampoo grondig af met lauw water.

Met de khadi applicatiefles kun je de khadi Shining Shikakai Elixir Shampoo optimaal doseren. Ze zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid shampoo gebruikt en schuimt deze voor je op. Dit bespaart je shampoo en water - en het magische khadi-elixer kan perfect op je haar werken.

Haarreiniging in de Ayurveda: Wat in onze westerse cultuur als een dagelijkse noodzaak wordt gezien, vervult een hoger doel in de Ayurvedische filosofie. Haarreiniging is een holistische ceremonie waarbij de aura en het fysieke lichaam niet alleen worden gereinigd, maar ook worden bevrijd van externe energieën. Met behulp van het Ayurvedische khadi-elixer breng je lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie.


Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin***, Erythritol, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Betaine, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Pca, Sodium Gluconate, Sodium Lactate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Nobilis Peel Oil, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Limonene**, Sodium Levulinate, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Potassium Sorbate, Linalool**.
*from organic cultivation | **components of natural
essential oils | ***made using organic ingredients
99,83 % natural origin of total


Prijs: € 18,95 - ean: 4260672890095
Ook gekocht:
Pure Henna

Pure Henna

Rood

100gr, Prijs:€ 12,9
Khadi

Hair Colour Dark Brown

Hair Colour Dark Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Elixer shampoo amla volume

Elixer shampoo amla volume

Volume en glans

200ml, Prijs:€ 18,95
Khadi

Tandpasta black orange whitening

Tandpasta black orange whitening

100ml, Prijs:€ 4,99
Ecodenta