search
 

Haarverzorging: 

Merken: 

Features: 







Sensitive herbal wash Powder shampoo

Ayurvedisch haarwaspoeder


50gr,  € 9,95   

De zachte fluwelen handschoen voor uw gevoelige haar: zeer mild reinigende, kalmerende en intens voedende poedershampoo.

De khadi Ayurvedische poedershampoo Sensitive Herbal Wash is zachte reiniging en verzorging in één. Op een traditionele Ayurvedische en natuurlijke manier harmoniseert het je hoofdhuid en geeft het je haar intensieve verzorging. khadi poedershampoo is het ayurvedische antwoord op stevige haarverzorging: natuurlijk, sterk geconcentreerd, effectief en zoooo zacht.

Het geheim van de reinigende en tegelijkertijd intens voedende Sensitive Herbal Wash poedershampoo is gebaseerd op het khadi Trinity-effect: 1. De individuele werkzaamheid van met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden worden gecombineerd tot een geheel en hun kracht wordt vergroot. 2. De poedershampoo is samengesteld volgens traditionele Ayurvedische recepten. 3. In een traditioneel fabricageproces worden ze zo zacht en poederig gemalen - fijner kan niet.

Zelfs als u de milde shampoo aanbrengt, voelt u hoe uw hoofdhuid ontspant, irritatie wordt verlicht en uw haar tevreden is met de weldadige verzorging.

Pure Ayurveda - de Sensitive Herbal Wash-poedershampoo combineert een rijke schat aan geselecteerde Indiase geneeskrachtige kruiden. Heilige basilicum heeft een kalmerende en evenwichtige werking. Reetha reinigt zachtjes en is samen met Shikakai bijzonder glansbevorderend. Bhringaraj ondersteunt genezing, heeft een versterkend en verkoelend effect. Neem is krachtig antiseptisch, wat roos en jeuk helpt verminderen. Hibiscus is rijk aan vitamines en mineralen. Het geeft het haar vocht en bevordert zo de kracht en vitaliteit. Fenegriek is een bekend middel tegen huidaandoeningen. Het heeft een antibacteriële werking tegen ontstekingen en versterkt het haar tot diep in de wortels. De aanwezige vitamines C, E en D bevorderen de doorbloeding van de hoofdhuid, beschermen tegen vrije radicalen, ondersteunen de haargroei en zijn ook effectief tegen haaruitval. Amla voorziet je haar van veel vitamine C en antioxidanten ... om maar een paar ingrediënten te noemen!

De khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo maakt deel uit van de “Balancing” productserie - in een set vullen ze elkaar aan om een ??droomteam te vormen voor verzachtende en verzachtende geïrriteerde hoofdhuid en een zachte reiniging die je haar weer in balans brengt. We raden het ook aan in combinatie met de Khadi Neem Harmony haarolie voor zeer gevoelige, schilferige en inflammatoire hoofdhuid.



De khadi Ayurvedische poedershampoo Sensitive Herbal Wash is reiniging en verzorging in één. Op een traditionele Ayurvedische en natuurlijke manier harmoniseert het je hoofdhuid en geeft het je haar intensieve verzorging. Voel hoe de aangenaam zachte consistentie van de fijngemalen shampoo haar harmoniserende wonder oproept. OOOMMM!

Dit is hoe de khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo zijn speciale effect ontvouwt:

Doe een hoeveelheid die overeenkomt met je haarlengte in een kom en roer het delicate poeder met warm water tot het een fijne textuur heeft. Eén sachet is ongeveer één keer aanbrengen voor halflang haar.

Bevochtig je haar en verdeel de shampoo met gemengd poeder voor reiniging en verzorging over je hoofdhuid en over de hele lengte van je haar - heel gemakkelijk met je handen.

Laat de Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo ongeveer 5 minuten inwerken - nu begint de magie!

Spoel de Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo grondig uit met lauw water. Afgewerkt.

Veiligheidsadvies: Alleen aanbrengen op intacte huid en direct oogcontact vermijden. Het poederstof is superfijn - adem het alsjeblieft niet in.

U kunt de poedershampoo gebruiken als een verwenbehandeling shampoo tussendoor of u kunt hem regelmatig gebruiken - zoals een vloeibare shampoo. Als je daarna khadi kruidenhaarkleuren wilt aanbrengen, raden we je aan om je haar vooraf te wassen met onze Ayurvedische Elixir Shampoos. B. met de "grote zus" van de poedershampoo - de khadi Lavender Sensitive Elixir Shampoo.

Haarreiniging in de Ayurveda: Wat in onze westerse cultuur als een dagelijkse noodzaak wordt gezien, vervult een hoger doel in de Ayurvedische filosofie. Haarreiniging wordt beschouwd als een holistische ceremonie waarbij de aura en het fysieke lichaam niet alleen worden gereinigd, maar ook worden bevrijd van externe energieën. Met name de poedervorm wordt gezien als de meest originele en natuurlijke vorm van reiniging. Op basis van het khadi Trinity effect breng je bij elke haarwassing lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie.


Ingredients: Sapindus Mukurossi Fruit Powder*, Acacia Concinna Fruit Powder*,

Emblica Officinalis Fruit Powder*, Justicia Adhatoda Leaf Powder*, Azadirachta Indica

Leaf Powder*, Eclipta Prostrata Powder*, Ocimum Sanctum Leaf Powder*, Trigonella

Foenum-Graecum Seed Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Hibiscus Sabdariffa

Flower Powder*, Chamomilla Recutita Flower Powder*, Ziziphus Jujuba Leaf Powder*.

*from organic agriculture I 100 % organic of total


Prijs: € 9,95 - ean: 4260378042323
Ook gekocht:
Hair Colour Ash Brown

Hair Colour Ash Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Elixer shampoo amla volume

Elixer shampoo amla volume

Volume en glans

200ml, Prijs:€ 18,95
Khadi

Elixir Shampoo Shining Shikakai

Elixir Shampoo Shining Shikakai

200ml, Prijs:€ 18,95
Khadi

Deep charcoal cleanse Hair mask

Deep charcoal cleanse Hair mask

Detox

50gr, Prijs:€ 9,95
Khadi