search
 







Contour Lifting Day Cream

Age Defying




50ml,  € 13,95   
Deze crème lift, verstevigt en egaliseert de huid en verbetert haar elasticiteit en natuurlijke uitstraling.
 
Anti-verouderings Liftende Dagcrème voor het gezicht

Deze crème op basis van organisch hydrolaat van Snow Cladonia lift, verstevigt en maakt de huid gladder en verbetert haar elasticiteit en natuurlijke uitstraling.

Hydrolaat is een geconcentreerde cocktail van vitaminen en micro-elementen die door distillatie uit planten wordt gewonnen. Gelaatsverzorgingsproducten op basis van hydrolaat zorgen voor een intensieve verzorging van de huid en maken haar zacht en fluweelachtig. Snow Cladonia, met de hand geplukt en in het wild verzameld, dankt zijn verbazingwekkende werking op de huid aan het hoge gehalte van het unieke usniczuur. Organisch hydrolaat van sneeuwcladonia helpt de huid te verjongen en te liften en voorkomt de vorming van rimpels. Organische Siberische pijnboomolie, een unieke natuurlijke bron van meervoudig onverzadigde zuren, vitamine E en F, voedt en verzacht de huid. Hyaluronzuur hydrateert de huid diep en verhoogt de stevigheid en elasticiteit ervan. Vitamine E is een krachtige antioxidant die het verouderingsproces van de huid helpt vertragen.

 


Een kleine hoeveelheid op een schone en droge huid aanbrengen.


Aqua, Melilotus Albus bloem/blad/stengel extract*, Octyldodecanol, Capryl/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Boter*, Glycerine, Glyceryl Stearaat, Cetyl Palmitaat, Coco-Caprylate/Caprate, Sucrose Polystearaat, Saccharide Isomerate, Tocopherol, Flavocetraria Nivalis WaterWH H*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula O-cinalis-bloemextract*, Scutellaria Baicalensis-wortelextract*, Aquilegia Sibirica-bloem/blad/stengel-extractWH*, Eleutherococcus Senticosus-wortelextractWH*, Schizandra Chinensis-extractWH*, Sorbus Aucuparia-vruchtextractWH*, Natriumhyaluronaat, natriumstearoylglutamaat, Xanthaangom, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumcitraat, citroenzuur, parfum, limoneen, citral, citronellol, linalool.

(*) Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.
(WH) Siberische planten van wilde oogst, biologische derivaten.
(H) Biologisch hydrolaat van Siberische planten.


Prijs: € 13,95 - ean: 4743318118871
Ook gekocht:
Basis Sensitive Deo Roll-on

Basis Sensitive Deo Roll-on

50ml, Prijs:€ 6,99
Lavera

Verstevigende nachtcrème

Verstevigende nachtcrème

nieuwe formule met Hyaluron en Bakuchiol

30ml, Voordeel:
van € 22,49 voor € 19,75
Lavera

Basis Sensitiv Q10 Anti-Age Nachtcrème

Basis Sensitiv Q10 Anti-Age Nachtcrème

Hydraterende verzorging

50ml, Voordeel:
van € 16,25 voor € 14,25
Lavera

Re-Energizing Sleeping crème

Re-Energizing Sleeping crème

5 in 1 over-night effect

50ml, Voordeel:
van € 15,49 voor € 13,55
Lavera