search
 







Primavera aroma diffuser funny friends


momenteel niet leverbaar

1st,  € 89,95   

Geurplezier voor het hele gezin. Dit is het motto van de geurvernevelaar Funny Friends van Primavera. De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kindvriendelijk design, biedt een veelvoud aan bedieningsmogelijkheden en bereikt ruimtes tot 30 m2 door middel van zachte koude verneveling. Dankzij deze technologie wordt de kamerlucht ook subtiel bevochtigd. Het is gevuld met 145 ml water en een paar druppels van een 100% natuurlijk geurmengsel of een enkele etherische olie. De hoeveelheid verneveling is ongeveer 35 ml per uur.

De twee hoogtepunten van deze nieuwe aromavernevelaar, die het hele gezin zal verrassen, zijn de functie van de "verwisselbare oren": hij wordt geleverd met 3 verschillende oorsets (in het ontwerp van een kat, beer en konijn). Deze oortjes geven de geurvernevelaar Funny Friends zijn bijzondere en unieke uitstraling, zodat er geen verveling is. De oren kunnen naar wens worden veranderd of gecombineerd: er zijn geen grenzen aan de verbeelding. Ontspanningsmuziek kan ook worden ingeschakeld: de ontspanningsmelodie is exclusief voor deze vernevelaar gecomponeerd en begeleid door natuurlijke geluiden. Het nodigt je uit om rustig te spelen, te ontspannen, te rusten en in slaap te vallen. Het volume kan in 3 niveaus worden aangepast.

Een geïntegreerde timer maakt het mogelijk om 3 geurtijden te programmeren: 2 uur en 4 uur in continu gebruik of 8 uur in intervalmodus zijn mogelijk. Bovendien kunt u kiezen uit 3 individuele lichtkleuren (pastelblauw, geel, paars) of een automatische kleurwisselaarfunctie. Ook als nachtlampje valt de Funny Friends vernevelaar in de smaak.

Ondanks zijn veelzijdige functies is de geurvernevelaar Funny Friends zeer eenvoudig in gebruik en schoon houden is in een mum van tijd gedaan. Een geurig plezier dat het hele gezin keer op keer zal verrassen.



Verwijder de buitenste en binnenste deksel. Vul met 145 ml water Voeg 3-5 druppels van een 100% natuurlijk geurmengsel of een etherische olie toe aan het water. Plaats beide deksels een voor een Schakel in en geniet De geur verspreidt zich snel in de kamer door de koude ultrasoon verneveling Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.


Prijs: € 89,95 - ean: 4086900420076