search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 

BASE: 







Lipbalm Cheery


6ml,  € 4,50   

Als u uw lippenbalsem in plastic verpakking zou kunnen veranderen in een niet-plastic en afvalvrije lippenbalsem - zou u dan de keuze maken?

Dat kan nu met lippenbalsem verpakt in milieuvriendelijk duurzaam gerecycled karton en papier.

Beauty Made Easy innovatieve tube lippenbalsem wordt geleverd in een kartonnen tube gemaakt van recyclebaar karton en papier.

De lippenbalsem bevat voedende, beschermende en hydraterende ingrediënten zoals biologische castorolie, biologische shea, kokosolie, zonnebloemolie, marula-olie en cacaoboter.

De lippenbalsem bevat geen water, wat hem bijzonder geschikt maakt bij alle weersomstandigheden.

Het kan gewoon niet op tegen deze biologische Lip Balm CHERRY met een kerstmotief van Beauty Made Easy.

Let op het schattige detail op de kaart waar de lippenbalsem in zit, deze is zo ontworpen dat je hem als kaart op je kerstcadeautjes kunt gebruiken.

Huidtype: Alle
Veganistisch
100% plasticvrij
Milieuvriendelijk
Zero waste
Duurzaam
Biologisch afbreekbaar
NIET GMO

 



Verwijder de dop en duw de tube voorzichtig enkele millimeters omhoog vanaf de onderkant Als de lippenbalsem niet omhoog komt, houd deze dan in je hand en warm hem een ??beetje op, zo wordt de lippenbalsem vanaf de zijkanten verwarmd en kan nu omhoog schuiven Als het terug in de buis zakt, houdt u een vinger aan de onderkant van de buis -Buiten bereik van kleine kinderen bewaren - Mag niet in direct zonlicht worden bewaard


ricinus communis seed oil*, cocos nucifera oil, euphorbia cerifera cera, butyrospermum parkii butter*, helianthus annus cera, cocoglyerides, cetyl, palmitate, sclerocaya birrea seed oil, helianthus annuus seed oil, vanilla planifolia fruit extract, tocopherol, aroma *certified organic ingredients


Prijs: € 4,50 - ean: 5712514012473