search
 

Gezichtsverzorging: 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Gebruik: 

Features: 

herkomst: Edelsteen-Olie Fontein van de Jeugd

voor massage, lichaam en gezicht


100ml,  € 25,95   

Maceratie van groene fluoriet, chrysopraas, peridoot en de etherische oliën van jeneverbes, zoete venkel, citroen. Ondersteunt bij zichzelf vernieuwen en het eigen leven weer vrij en zelfbepalend vorm te geven. Restrictieve gedragspatronen kunnen worden opgelost en negatieve invloeden van buitenaf kunnen worden herkend. Om de effecten te versterken, bevat elk flesje een kleine edelsteen. Deze kostbare edelsteenolie wordt geproduceerd in een uitgebreid en gepatenteerd proces.

Certificering: NaTrue Organic Cosmetics

Dermatologisch getest: jaLICHAAMSMASSAGEOLIE: Edelsteenolie kan worden gebruikt zoals elke massageolie. Het kan ook worden gebruikt voor uw dagelijkse lichaamsverzorging na het douchen (aanbrengen op een vochtige huid). Het trekt heerlijk in en laat een zachte geur achter op de huid. Bij de Crystal Balance Massage van Monika Grundmann worden de olie en massagestenen lichtjes opgewarmd op een klein fornuis. Het kan ook selectief op bepaalde delen van het lichaam worden gebruikt. Er is bijvoorbeeld aangetoond dat "Regeneratie"-olie de natuurlijke weerstand van het lichaam versterkt wanneer het op de thymus wordt aangebracht, terwijl "Joy Of Life"-olie, aangebracht op de voetzolen, de energiestroom activeert.

REFLEXZONE MASSAGE: Omdat het hele lichaam via de reflexzones (voeten, handen, rug enz.) kan worden gestimuleerd, is edelsteenolie ook uitstekend geschikt voor deze toepassingsmethode.

GEZICHTSOLIE: Vanwege de snelle absorptie en zijdezachte consistentie, wordt het ten zeerste aanbevolen voor gezichtsmassage en gezichtshuidverzorging.

BADOLIE: De werking van de olie wordt versterkt door de warmte van het water. Twee eetlepels per bad zijn voldoende. De huid is zacht en fluweelachtig, waardoor achteraf oliën niet nodig is.


 

Simmondsia chinensis seed Oil*, Parfum (Natural Essential Oils*), Citral**, Limonene**. *certified organic, **part of natural essential oils


Ingrediënten: jojoba-olie *, mengsel van natuurlijke etherische oliën *.

* = gecertificeerde biologisch


Prijs: € 25,95 - ean: 7612534031585