search
 

BioClinIntiem ( Intiem)


BioClin Multi-Gyn Bruistabletten
10st,  Prijs: € 7,49   
Bruistabletten voor vaginale douchevloeistof.

Multi-Gyn Bruistableten:

  • werken direkt reinigend
  • zorgen voor intensieve intiem-hygiëne
  • helpen vaginale infecties voorkomen
  • zijn makkelijk in gebruik

De werking van Multi-Gyn Bruistabletten
Multi-Gyn Bruistabletten ondersteunen de groei van nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) en optimaliseren de natuurlijke conditie van de vagina. Deze geconcentreerde bruistabletten bestaan uit natuurlijke ingrediënten zonder conserveermiddel. Conserveermiddelen remmen de groei van de nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) en tasten zo de natuurlijke conditie van de vagina aan. Met Multi-Gyn Bruistabletten zonder conserveermiddel en met het speciaal ontwikkelde CurAloe extract, maakt u de ideale intiem-vloeistof voor een goede en veilige reiniging van de vagina en bevordert u een optimale vaginale flora.
Multi-Gyn Bruistabletten helpen vaginale problemen voorkomen en ondersteunen bij de behandeling van infectie; het gaat daarbij zowel om bacteriële alsook schimmelinfectie. Multi-Gyn Bruistabletten helpen onaangename geur tegengaan en overvloedige afscheiding te normaliseren.

Samenstelling van Multi-Gyn Bruistabletten
Multi-Gyn Bruistabletten bevatten uitsluitend natuurlijke componenten die de groei van nuttige lactobacillen (melkzuurbacteriën) ondersteunen en het CurAloe extract van de Aloë Barbadensis Miller plant dat de weefselconditie van de vagina optimaliseert.
Multi-Gyn Bruistabletten bevatten geen geurstoffen en geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Het bevat geen conserveermiddelen, hormonen of parfum en kent geen schadelijke neveneffecten.
 Prijs: € 7,49 - ean: 8714207430103
Ook gekocht:
Ratanhia Mondwater concentraat

Ratanhia Mondwater concentraat,50ml

reinigt en verfrist
Prijs: € 7,99
Weleda

BioClin Multi-Gyn ActiGel

BioClin Multi-Gyn ActiGel,50ml


Prijs: € 15,99
BioClin

BioClin Multi-Gyn Vaginale Douche

BioClin Multi-Gyn Vaginale Douche,1st


Prijs: € 10,49
BioClin

BioClin Multi-Gyn FemiWash

BioClin Multi-Gyn FemiWash,100ml


Prijs: € 6,49
BioClin